Etusivu

Tervetuloa löytämään pedagogisia ratkaisuja opetukseesi ja oppimiseesi digitaalisilla sovelluksilla! Täällä voit myös kertoa omia kokemuksiasi jonkin digisovelluksen käytöstä: miten olet käyttänyt sovellusta ja miten se on hyödyttänyt oppimista ja opetusta.

Keräämme tälle sivustolle opettajien ja opiskelijoiden kokemuksia. Tämä on siis vuorovaikutteinen tietopankki, johon kaikki voivat osallistua. Testattua tietoa kaikkien iloksi!

Digivälineitä sivulta löytyy pedagogisia ratkaisuja digitaalisilla sovelluksilla. Samalla sivulla esimerkit on jäsennelty pedagogisesti kohtaan: käyttötapoja digivälineille. Samalta sivulla voit hakea esimerkkejä myös asiasanat kohdasta, johon on kerätty ominaisuuksia esimerkeistä ja joiden mukaan voit etsiä itsellesi sopivaa ratkaisua. Innostu kokeilemaan! 

Kerro opetuskäytöstä sivulla voi kertoa kokemuksia digitaalisen pedagogiikan käytöstä. Keräämme kokemuksia digitaalisista välineistä opetuksessa. Mitä enemmän esimerkkejä kerrotaan, sitä paremmin voit hyötyä myös itse ja löytää ideoita omaan opetukseesi ja oppimiseen.

Ketterät digivälineet -tietopankki on syntynyt Helsingin yliopiston Kasvatustieteellisessä tiedekunnassa, DigiPedagogiikka Nyt! -projektin osahankkeessa. Lisätietoa saa osahankkeen johtajalta Liisa Karlssonilta ja sivustovastaavalta Leena Närhiltä. Kehittämisryhmässä ovat myös verkkopedagogiikan asiantuntija Mikko Halonen ja opiskelija Mikko Heikkinen.

Kuvat: Joel Grandell, Veikko Somerpuro, Linda Tammisto