Kurssi “56074 Geoinformatiikan ja kaukokartoituksen perusteet (3 op)” alkaa 17.3.2016

wordcloud2

Geoinformatiikan kurssi “56074 Geoinformatiikan ja kaukokartoituksen perusteet (3 op)” alkaa 17.3.2016. Kurssi koostuu 6 luennosta, 3 harjoitustyöstä ja luentotentistä. Kirjaudu kurssin Moodle-sivulle https://moodle.helsinki.fi/course/view.php?id=19807, mistä saat lisätietoa kurssin tavoitteista, aikataulusta ja suoritustavoista.

Kurssin ilmoittautuminen on auennut WebOodissa. Ilmoittautuessasi kurssille valitse yksi kuudesta harjoitustyöryhmästä. Harjoitusryhmän maksimikoko on 23 opiskelijaa, koska GIS-luokassa on vain sen verran tietokoneita tarjolla.

Kurssin opettajina toimivat yliopistonlehtori Petteri Muukkonen ja professori Petri Pellikka. Lisäksi harjoitustöissä toimii tuntiopettajina geoinformatiikan opiskelijoita.