Tutkimusryhmä

Itu-tutkimuksessa on mukana tutkijoita Helsingin yliopistolta ja Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiristä. Itu-tutkimukseen voit ottaa suoraan yhteyttä kirjoittamalla sähköpostiosoitteeseen itu-tutkimus@helsinki.fi tai soittamalla tutkimushoitaja Eija Lahdensuolle numeroon 045 278 3969.

 

eija2

Tutkimushoitaja Eija Lahdensuo

Eija on Itu-tutkimuksen sydän. Eija hoitaa 1-vuotisseurannan käytännön toteutuksen sekä vastaa raskausajan seurantaan liittyvistä käytännön asioista. Eijan tavoitat numerosta 045 278 3969.

Tutkimusavustaja Veera Snellman

Veera on psykologian maisteriopiskelija. Hän vastaa 3-vuotisseurantavaiheen käytännön toteutuksesta ja tekee myös lasten neuropsykologisia tutkimuksia. Veeran tavoitat numerosta 050 464 6134.

Itu-tutkimusta vetää akatemiaprofessori, psykologian tohtori ja kehityspsykologian tutkimusryhmän johtaja Katri Räikkönen. Itu-tutkimuksesta vastaava lääkäri on professori, sisätautiopin erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori Johan Eriksson. Lisäksi Itu-tutkimuksessa toimivat lastentautien, perinnöllisyyslääketieteen ja terveydenhuollon erikoislääkäri dosentti Eero Kajantie, synnytysten ja naistentautien sekä perinnöllisyyslääketieteen erikoislääkäri dosentti Hannele Laivuori, perinatologi Sanna Suomalainen-König ja psykologi, LT Sara Sammallahti. Tutkimuksen tekoon osallistuvat myös kätilöt Marketta Heikkilä ja Maaret Ahola, neuropsykologiaan erikoistuva PsT Elina Wolford ja väitöskirjatutkija, FM Tuomas Kvist. Aiempien tutkimusavustajiemme numero 050 448 4137 ei ikävä kyllä ole enää käytössä.

Lisätietoa Helsingin yliopiston kehityspsykologian tutkimusryhmästä, jossa pääosa Itun henkilökunnasta työskentelee, löydät täältä.

 

katri
Katri Räikkönen (katri.raikkonen at helsinki.fi)
johan
Johan Eriksson (johan.eriksson at helsinki.fi)
eero
Eero Kajantie
sara2
Sara Sammallahti
hannele2
Hannele Laivuori

 

cropped-leaves.jpg