Vierailu päiväkoti Rööperissä

Hankkeen ohjausryhmän jäsenet kävivät keskiviikkona 4.12.2019 tutustumassa päiväkoti Rööperiin.

Keskustelimme päiväkodin toiminnasta, tapasimme henkilökuntaa ja keskustelimme hankkeeseen liittyvistä odotuksista ja pohdinnoista. Päiväkodin toimintaa leimaavat vahva pedagoginen johtajuus ja selkeät tavoitteet toiminnalle. Esimerkiksi hyvekasvatus on jo vuosia ollut mukana päiväkodin toiminnassa. Hyveajattelu lävistää koko päiväkodin lapsista henkilökuntaan ja perheetkin ovat tavoitteen tukena. Arjessa lasten kanssa arvostetaan monipuolista ohjattua toimintaa, joka näkyy arjen aikatauluissa muun muassa aamupiireinä, ryhmätoimintana ja lukuhetkinä.

Vierailupäivänä oli varhaiskasvatusyksikön johtajan Anna-Riikka Hiekkala viimeinen työpäivä ennen äitiyslomaa. Pääsimme osallistumaan koskettavaan koko päiväkodin yhteiseen lauluhetkeen, jossa lapset toivottivat Anskulle onnellista äitiyslomaa.

Jatkamme yhteistyötä johtajan sijaisena toimivan Antonina Peltolan ja varhaiskasvatuksen opettaja ja varajohtaja Johanna Ylängön kanssa. Suuret kiitokset päiväkoti Rööperin lapsille ja henkilökunnalle antoisasta vierailusta. Anskulle ihanaa äitiyslomaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *