Hajamielisyyttä, kommunikaatio-ongelmia ja tehtävänymmärryshämmennystä

Meille kuuluu noita otsikon juttuja lukuun ottamatta oikein hyvää! Kurssi on ollut tosi hyvä ja ollaan opittu paljon uutta. Meidän lööppi oli tällainen ”Lasten temperamentilla ja tuen tarpeilla on vain vähäinen yhteys lapsen kognitiiviseen suoriutumiseen”. Aihe oli tosi mielenkiintoinen. Ollaan haastateltu nimikkotutkijaa Alisa Alijokea ja oli todella kiinnostavaa kuulla, miten tutkimus on tehty ja miksi juuri tämä valikoitui aiheeksi.

Kommentoitiinkin tuonne viikkotehtävän loppuun jo vähän fiiliksiä tästä kurssista. Ryhmäkoot on ollut hieman hankalan suuria, kun tehtävien delegoiminen kymmenelle tyypille on väistämättäkin vähän vaikeaa! Ollaan kyllä selvitty hyvin tästä huolimatta. Työt ollaan saatu tehtyä mukavasti ”kouluajalla” ja tahti on ollut tehokasta.

Tänään, kun huomattiin, että tämä blogiteksti tulee nyt päivän myöhässä, huomasimme, miten reiluja ryhmäläisiä meillä on! Osataan ja etenkin uskalletaan puhua asioista, jotka hiertävät. Myös anteeksi pyytäminen ja itsensä paremmin selittäminen onnistuu meiltä.

Ryhmässämme on tosi erilaisia tyyppejä, mutta tullaan siitä huolimatta toimeen. Ollaan tutustuttu moneen uuteen tyyppiin, mikä on ollut tosi hauskaa! Ei välttämättä oltaisi tutustuttu muuten, mutta nyt moikataan iloisesti, kun tullaan toisiamme vastaan.

Odotamme innolla tulevaa ja etenkin tutkijan tenttimistä. Meillä on niin ihana ja kiva nimikkotutkijakin!

Terkuin Temperamenttiryhmä

Tietoa kirjoittajasta

Yksi ajatus koskien aihetta “Hajamielisyyttä, kommunikaatio-ongelmia ja tehtävänymmärryshämmennystä”

  1. Tosi kiva kuulla, että tulette ryhmänä hyvin toimeen ja että odotatte innolla tutkijatenttiä!
    Meidänkin ryhmä muodostuu erilaisista ihmisistä ja se on vain hyvä asia!
    Miksi teidän nimikkotutkijanne Alisa Alijoki päätti ryhtyä tutkimaan juuri tuota kyseistä aihetta?
    Emilia/ leikkiryhmä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *