Kaisa-talon ryhmätyötilat varataan nyt Office365-kalenterissa

This post is also available in: englanti ruotsi

Pääkirjasto Kaisa-talon kymmenen ryhmätyötilaa varataan 1.7.2016 alkaen Office365-kalenterissa. Aiemmassa varausjärjestelmässä Timmissä ei pysty tekemään varauksia Kaisa-talon ryhmätyötiloihin kesäkuun 2016 jälkeen.

Ryhmätyötiloja voivat varata Helsingin yliopiston opiskelijat ja henkilökunta. Varauksen tekemiseen tarvitset yliopiston Office365-tilin ja -kalenterin. Löydät Kaisa-talon ryhmätyötilat kalenterista nimellä Kaisa-talo Group Study Room.

Katso lisää ryhmätyötiloista ja varauksista kirjaston verkkosivulta.

Helsingin yliopiston kirjaston kaikkien toimipaikkojen ryhmätyötilat varataan Office 365 kalenterissa kesästä 2016 lähtien. Tällä hetkellä kalenterista löytyvät Kaisa-talon lisäksi Viikin kampuskirjaston, Oppimiskeskus Aleksandrian ja Oppimiskeskus Minervan ryhmätyötilat. Elokuusta alkaen Office365-kalenterissa voi varata myös Kumpulan ja Meilahden kampuskirjastojen ryhmätyötiloja.

Lisätietoja ja ohjeita Office365-kalenterista Helpdeskin sivuilla

Kirjaston ryhmätyötilojen varausjärjestelmä vaihtuu kesällä 2016