Muutama loikkaus eteenpäin

Kevät on ollut myrskyisää aikaa Digiloikan osalta. Maantieteen digiloikan sydämessä ovat VR-mökeiksi ristityt tilat, joissa aineistoja voisi tarkastella sitä toimintaa varta vasten suunnitelluissa tiloissa. Näiden rakentaminen on kuitenkin pahasti vastatuulessa. Alunperin rakentamisessa piti hyödyntää Viikin pajaa, jonka työ on ollut näkyvillä Kumpulan kampuksella sinne rakennettujen kalusteiden muodossa. He ovat myös valmistaneet meille kenttätöissä tarvittavia välineitä, kuten maalattuja levyjä, joita käytetään aineiston kalibroinnissa, kun maan pintaa kuvataan droneilla. Heidän työnsä on ollut aina erinomaisen laadukasta ja hinnaltaan enemmän kuin kohtuullista.

Sitten iskivät säästöt. Kertaalleen luvattu mökkien rakentaminen peruutettiin. Ja sitten luvattiin, että se onnistuisi sittenkin. Ja sitten tuli lopullinen isku: paja ei ehtisi valmistaa meille mökkejä. Mutta onneksi on olemassa muitakin tahoja. Sisustusarkkitehti veteli jotain naruja ja löysi porukan, joka voisi rakentaa tilat paikan päällä, mutta aikataulu oli vielä auki. Ei siis syytä täydelliseen epätoivoon, tämä voi vielä onnistua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *