Harjakorkeus saavutettu!

Lomalla juttelin puhelimessa laitetoimittajan kanssa, jolta tilaamme tiloihin tulevat TV-ruudut. Sovimme, että he toimittavat tavarat ja suorittavat asennuksen, kunhan tilan varustus on edennyt siihen pisteeseen, että se onnistuu.

Minulla ei ollut mitään suuria odotuksia projektin etenemisestä kesän aikana, sillä muutaman kerran kun kampuksella olen kesällä käynyt, niin sitä hiljaisempaa paikkaa saa hakea. Siksi yllätys olikin suuri, kun sain puhelimeeni viestin, että VR-mökkien rakenne oli hyvällä mallilla. Kaikessa hiljaisuudessa oli tapahtunut paljon! Mökki oli saanut tunnistettavan muodon ja niitä oli kuulemma kaksi kappaletta, juuri niin kuin pitikin. Olin ajatellut tulla vasta seuraavalla viikolla töihin ja ruveta selvittämään mökkien rakentamiseen liittyviä seikkoja, mutta nyt en malttanut olla käymättä katsomassa omin silmin rakennustyömaata. Ja hyvältähän se näytti!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *