Moodlen versio 1.6 poistui käytöstä 1.6.

Moodlen vanha versio 1.6 osoitteessa http://oldmoodle.helsinki.fi/ jäi pois käytöstä kevään 2010 opetuksen päätyttyä 1.6.2010.  Vanhoja kurssialueita ei ole tuhottu, mutta opettajat ja opiskelijat eivät kesästä lähtien pääse niihin itse käsiksi.
Ongelmatapauksissa ota yhteyttä osoitteeseen atk-oppimisymparistot@helsinki.fi.

In English

See separate announcement.

På svenska

Se separat tillkännagivande.

3 Replies to “Moodlen versio 1.6 poistui käytöstä 1.6.”

  1. Kurssini uusi sivu tulee uuden kurssin käyttöön syksyllä 2010. Vanhalta sivulta haluaisin tallentaa opiskelijatehtävät yliopistopedagogisia opintojani varten. Miten tämä tapahtuu?

    1. Kurssialueilta saat tiedot talteen varmuuskopiona: valitse kurssialueesi Ylläpito-lohkosta Varmuuskopiointi, rastita mitkä sisällöt haluat talteen (Tehtävät), hyväksy valinnat ja kun zip-paketti on tallentunut kurssialueellesi, tallenna se sieltä omalle koneellesi. Tiedostopalautukset löytyvät paketin moddata-kansiosta opiskelija kerrallaan. Verkkoteksti-palautukset löytyvät moodle.xml-tiedostosta. Ks myös Opettajan oppaan ohje Kurssialueen sisällön arkistointi, joka on kirjoitettu Moodle 1.9:iä varten, mutta pätee kyllä vanhaankin Moodleen. Sieltä löytyy ohje keskustelujen siistimuotoiseen tallentamiseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *