Seita tuli, näki ja voitti!

Turun folkloristiikan, kansatieteen ja uskontotieteen ainejärjestö Seita ry:n vierailivat luonamme Helsingissä 31.3-1.4.

Uskontotieteilijät vierailivat Mythos ry:n kanssa uskontotieteen päivillä, ja NEFA järjesti kansatieteilijöille ja folkloristeille vierailut Kansanrunousarkistoon ja Kaupunginmuseoon. Lopuksi kokoonnuttiin yhteen baarikierrokselle, joka kulki Topelian Thirsty Scholarista Kallion Majava Baariin, Madame Kurviin (happy hour!!) ja Kustaa Vaasaan. Loppuillasta porukka hajaantui muun muassa Las Vegasiin ja Arizonaan. Yhteensä 25 osallistujaa kävi päivän aikana pyörähtämässä järjestämissämme aktiviteeteissa.

Lauantaiaamuna kavuttiin vielä väsymyksestä (ja darrasta?) huolimatta Uuden Ylioppilastalon vitoskerrokseen nauttimaan Mythoksen järjestämästä brunssista.

Oli mahtavaa, otetaanhan joskus uusiksi!

Vastaa