Keväiset terkut tiedottajalta!

Soi, soi, soropilli,
Pajattele pajupilli!
Jos et soi, soropilli,
Etkä pajata paju pilli,
Mie siun suikkaan tullee
Taikka viskaan vettee.
SKVR XIII4: 12643

Vaikka kelit eivät tällä hetkellä ole kovinkaan keväiset, emme lannistu!

NEFAn kevät 2017 on ollut toiminnan kannalta aktiivinen. Olemme järjestäneet läksykerhon Topelian kahvihuoneessa aina maanantaisin, NEFA-kahvit kerran kuussa, vuosijuhlat maaliskuussa, haalarimerkkien ompelua ja suunnittelua, yhteisretken Humanistispeksiin sekä baarikierroksen, arkistokierroksen ja museokierroksen yhdessä Seita ry:n ja Mythos ry:n kanssa.

Läksykerhon pariin palaamme jälleen ensi syksynä, kiitos kaikille äksy… siis läksyilijöille!

Ja vielä ennen kesälaitumia kokoonnumme muutaman kerran:

30.4.2017:
NEFA-Helsinki ry lakittaa Larin Parasken patsaan Hakasalmen puistossa kello 18.45. Lakituksen jälkeen luvassa on vapaamuotoista oleskelua puistossa. Varaa mukaan oma muki juotavaa varten. Myös haalarit, ylioppilaslakki sekä pikniktarvikkeet suotavat.
(Facebook-tapahtuma)

22.5.2017:
NEFAn lautapeli-ilta Kumpulassa Intiankatu 20:n kerhohuoneella kello 17:00-22:00. Luvassa on lautapelejä ja hyvää seuraa. Ilta toteutetaan nyyttäriperiaatteella, joten otathan mukaasi ruokaa tai juomaa. Myös alkoholin nauttiminen on sallittu, ja iltaa voidaan jatkaa pelien jälkeen kadun varrella Baari Oljenkorressa.
(Facebook-tapahtuma)

29.5.2017:
NEFAn ylimääräinen yhdistyskokous kello 15:00, esityslistalla mm. yhdistyksen uudet säännöt. Tarkempaa tietoa luvassa.

Syksy tuo mukanaan uusia tuulia, kun Iso Pyörä pyörii, ja tutkintouudistuksen mukanaan tuoma uusi kandiohjelma pyörähtää käyntiin. Tiedossa on paljon yhteistyötä muiden kulttuurikandiin kuuluvien ainejärjestöjen kanssa, kuten yhteiset fuksiaiset. Vanhasta poiketen fuksiaiset tulevat olemaan avoimet ainoastaan fukseille fuksien suuren määrän vuoksi. Syksyn tapahtumista tulossa tietoa myöhemmin!

Pysy kuulolla: blogi myös palaa vielä kertomaan parhaat kansatieteilijän ja folkloristin kesätapahtumavinkit!

Vastaa