Humanisticumin merkkimarkkinat!

Hei sinä!

Ovella kolkuttelee jo uhkaavasti laskiaisrieha ja let’s face it, vappukaan ei ole enää kaukana. Mikä olisikaan parempi tapa valmistautua näihin juhliin kuin ommella sormet punaisina uusia haalarimerkkejä ja saapua seuraamaan akateemista mäenlaskukilpailua uudet upeat merkit haalareissa loistaen?

Virittäydy siis juhlatunnelmaan ja tule heti helmikuun alussa Uudelle ylioppilastalolle hamstraamaan haalareihisi uutta väriloistoa.

Humanisticumin merkkimarkkinoiden tapahtumasivulle pääset tästä! 

”Näkyykö haalareissasi liikaa haalarikangasta, tai puuttuuko sinulta juuri sen yhden järjestön sikahauska merkki, joka olisi yksinkertaisesti saatava ennen laskiaista? Tähän on ratkaisu: Humanisticumin Merkkimarkkinat!

Humanisticum järjestää jäsenjärjestöjensä kanssa haalarimerkkien ja muun järjestöjen oheistavaran markkinat torstaina 8.2. klo 12 – 16.00 Humanistiklusterilla Uuden ylioppilastalon viidennessä kerroksessa (Mannerheimintie 5 A). Tilaisuudessa järjestöt kauppaavat jos jonkinlaista kantaaottavaa ja hullunkurista merkkiä haalareittesi koristukseksi. Tarjolla on niin upouusia merkkejä kuin kaappien syövereistä kaivettuja lähes museoarvon omaavia keräilyharvinaisuuksia.

Tule siis Humanistiklusterille tekemään löytöjä!

Jos haluat järjestösi mukaan myymään merkkejä markkinoille, ilmoitathan siitä osoitteeseen fanny.rousu@helsinki.fi, niin varaamme teille pöydän.

MITÄ: Humanisticumin Merkkimarkkinat
MISSÄ: Humanistiklusterilla, Uuden ylioppilastalon 5. kerroksessa (vasen puoli)
MILLOIN: 8.2. klo 12-16
MIKSI: Koska laskiainen on jo ovella!

*********

Syns det för mycket av din halares tyg, eller fattas just det där ena helt jättecoola märket som du helt enkelt måste ha tills Fastlagen? Det finns en lösning: Humanisticums Märkesmarknad!

Humanisticum arrangerar tillsammans med sina medlemsföreningar en marknad för halarmärken och övriga föreningsprodukter. Tillställningen går av stapeln den 8.2 klockan 12-16 i Humanistklustret i Nya studenthusets femte våning (Mannerheimvägen 5 A). På marknaden säljer föreningarna ställningstagande och tokroliga märken av alla de slag för din halares utsmyckning. I sortimentet finns såväl fullständigt nya märken som ur skåpens innersta vråar framgrävda kuriositeter som nästan har museivärde.

Kom alltså till Humanistklustret och gör fynd!

Om din förening vill vara med och sälja märken, meddela det till adressen fanny.rousu@helsinki.fi så reserverar vi bord åt er.

VAD: Humanisticums Märkesmarknad
VAR: Humanistklustret, Nya studenthusets femte våning (vänstra sidan)
NÄR: 13.2 kl. 14-17.30
VARFÖR: Eftersom fastlagen redan är nästan här”

 

 

 

 

Kategoria(t): Haalarimerkit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa