Kulon Kulttuurintutkijana työelämässä -webinaari & yhteiskatselu

Vapusta on selvitty – on taas aika ryhdistäytyä ja suunnata katse tulevaisuuden työelämämahdollisuuksiin!

Kulttuurintutkimuksen alojen opiskelijoiden kattojärjestö Kulo, Museoalan ammattiliitto MAL ja Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU järjestävät jälleen työelämäaiheisen webinaarin 9.5.2019. Tänä vuonna aiheina ovat museo-, taide- ja kulttuurialan ammattilaisten työ sekä tulevaisuuden työn muodot. Webinaarissa jaetaan myös vinkkejä hyvän CV:n ja työhakemuksen tekemiseen sekä kerrotaan työttömyysturvasta ja ammattiliittojen tarjoamasta tuesta opiskelijoille.

Webinaaria on mahdollista seurata omalta koneelta käsin tai osallistumalla Mythoksen, NEFAn ja Kontekstin järjestämään webinaarin yhteiskatseluun, joka järjestetään Uuden ylioppilastalon 5. kerroksessa Wilhelmsson-salissa. Paikalle voi saapua varaamaan paikkaa ja keräämään lautaselleen Kulon tarjoamaa pientä purtavaa klo 15.30 alkaen! Itse webinaari pyörähtää käyntiin klo 16. Tila on valitettavasti esteellinen, joten otathan yhteyttä, mikäli tarvitset apua paikalle pääsemiseen.

MITÄ – Kulon Kulttuurintutkijana työelämässä -webinaarin yhteiskatselu
MISSÄ – Uusi ylioppilastalo, A-rappu, Wilhelmsson-sali (5. kerros)
MILLOIN – Torstaina 9.5.2019 klo 16–19

Ilmoittautuminen: Mikäli osallistut ainejärjestöjen yhteiskatseluun, tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Jos aiot katsoa webinaaria omalta koneeltasi, ilmoittaudu tapahtumaan 5.5. mennessä tämän linkin kautta: https://my.surveypal.com/Koulutus–Kulttuurintutkijana-tyoelamassa–Kulo–webinaari-9.5%2E. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa linkin webinaarin seuraamiseen.

Lisätietoja webinaarista: https://www.facebook.com/events/567519797079341/
Lisätietoja Mythoksen, NEFAn ja Kontekstin yhteiskatselusta: https://www.facebook.com/events/357300498251484/

Tervetuloa mukaan!

Vastaa