Luovan yhteisön lopputunnelmia

Nyt kun kurssin loppu häämöttää, päätimme kirjoittaa vielä jäähyväispostauksen, jossa kokoamme mietteitämme kurssista.

Tutkijatenttimme oli poikkeuksellisesti jo viime viikolla ja hetken sulateltuamme tenttiä ja koko opintojaksoa tunnemme olomme helpottuneeksi ja onnelliseksi. Ennen tenttiä olimme hieman pelokkaita ja epävarmoja siitä, mitä tulisi tapahtumaan. Itse tentin alkaessa olo helpottui ja kaikki meni nopeammin kuin kuvittelimmekaan. Tunnelma oli rento ja myös tutkijamme, Pirita Seitamaa-Hakkarainen, vaikutti viihtyvän. Silti pystyimme haastamaan Piritaa, emmekä päästäneet häntä helpolla. Tentin jälkeen Pirita myös toivoi, että lähettäisimme kysymyksemme hänelle ja Tellervo Härkille, joka väittelee aiheesta keväällä. Pirita uskoo kysymysten olevan hyödyksi väitöstilaisuuteen valmistautumisessa, mistä olemme ylpeitä. Kurssin alussa emme olisi uskoneet onnistuvamme haastamaan tutkijaa niin sujuvasti.

Videoposterin (vlogi) rinnalla tutkijatentti oli ehdottomasti kurssin kohokohta. Kiitokset siitä tutkijallemme Piritalle. Olisimme voineet jatkaa keskustelua vielä ainakin toiset puoli tuntia. Ajanpuutteesta huolimatta saimme useimpiin kysymyksiimme vastauksen. Tutkijatenttimme päättyi Piritan luovuutta mittaavan sana-assosiaation jälkeiseen naurunremakkaan.

Kaiken kaikkiaan kurssi oli tunteita herättävä kokemus. Sen edetessä ryhmämme hitsautui yhteen ja yhteistyömme parani. Nyt voimme hyvällä omallatunnolla kutsua ryhmäämme #Luovaksi yhteisöksi.

Kiitos kaikille blogimme lukijoille, ja hyvää joulun odotusta!

Tsemppiä opintoihin 🙂

terveisin LUOVA YHTEISÖ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *