Tutkijatentin ja kurssin jälkipuintia

Tutkijatentti koitti,

kumpi meistä voitti? 

Skype-yhteys luotiin,

Anne tilaan tuotiin.

 

Aiheena opettajaidentiteetti,

sen tutkimisessa hommaa riitti.

Puhelu meni välistä poikki,

uudestaan Anne meille soitti.

 

Hauska oli tutkijaa haastaa,

kysymyksillä tutkimusta raastaa.

Molemmille jäi tentistä hyvä mieli,

nyt sujuu tutkimuksen kieli!

 

Kurssi alkaa olla lopuillaan ja on aika pohtia mitä olemme oppineet. Ryhmätyöskentelystä saimme mukavia kokemuksia ja huomasimme ryhmätyön tehokkuuden. Myös isossa ryhmässä työskentely sujui yllättävän luontevasti ja ristiriidoitta. Tehtävä tehtävältä opimme lisää kasvatustieteellisestä tutkimuksesta, termistöstä ja kriittisestä suhtautumisesta tieteelliseen tekstiin. Yhteistyö ja kommunikointi tutkijamme kanssa on ollut sujuvaa ja opettavaista. Oli mukava huomata, että tutkijat ovat myös ihmisiä, joita on helppo lähestyä. Saimme tutkijalta myös kehuja ja kiitosta, mistä jäi hyvä fiilis koko porukalle!

Koemme saaneemme hyvän pohjan, josta on hyvä jatkaa kohti tutkivaa työtapaa.

Pedagogit

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *