Kategoriat
Uncategorised

Virtuaalimallit-ryhmän esittäytyminen

Hei!

Olemme Virtuaalimallit, ja meidän väittämämme on: “Virtuaaliset mallit tuovat konkreettisuutta työelämätoimijoiden yhteistyöhönPienten teknisten alkuvaikeuksien jälkeen löysimme toisemme Teamsista. Ryhmätyöskentely on lähtenyt sujuvasti käyntiin. 

 

Tiimiläisistä: 

Alisa, yleinen ja aikuiskasvatustiede. 

Ajattelin pitkään psykologian opintojen olevan minulle sopiva paikkamutta nyt tieni kasvatustieteellisessä tuntuu hyvältä ja olen iloinen näin opiskelun vihdoin alettua. Vapaa-ajalla syön hyvää ruokaanautin ystävien seurasta ja urheilen monimuotoisesti. 

 

Irja, kotitalousopettajan opintosuunta 

Päädyin aika monen mutkan kautta näiden opintojen pariin – aiemmin olen hakenut muun muassa politiikantutkimukseen ja oikeustieteelliseen, mutta hakuprosessien aikana tuli molempien kohdilla tajuttua, että kyseessä ei ehkä ole se “oma” juttu. Lopulta suunta oli sama kuin äidilläni sekä isoäidilläni – kasvatustieteet. Köksään päädyin vähän puolivahingossa, mutta uskon kotitaloustieteiden tarjoavan mielenkiintoisia näkökulmia, vaikka tähtäimessä onkin harmaan virkamiehen työtehtävät eikä opettajuus. Vapaa-ajalla valokuvaan amerikkalaista jalkapalloa, katson sarjoja ja hihittelen tyhmille videoille. 

 

Veera, käsityönopettajan opintosuunta 

Päädyin opiskelemaan alaa koska olen pitkään halunnut opettajaksi ja käsityöt ovat aina kiinnostaneet minua. Aiemmalta koulutukseltani olen muotoilija ja on mahtavaa päästä soveltamaan myös muotoilun koulutusohjelmasta saatuja oppeja opettajana. Vapaa-ajalla mieluiten hengailen koirani ja ystävieni kanssa. Lisäksi harrastan liikuntaa ja taiteilua. 

 

Aili, yleinen ja aikuiskasvatustiede 

Moikka! Olen Aili ja kasvatustieteen fuksiksi päädyin pienen mutkan kautta. Pyrin ensin pari vuotta psykologiaan, mutta päätin sitten tulla tänne. Hyvä niin, koska kasvatustieteet tuntuvat koko ajan enemmän ja enemmän omalta jutulta. Elämääni kuuluu kaksi ihanaa kissaa ja yksi lähes yhtä ihana poikaystävä. Vapaa-ajalla soitan viulua, pelaan video-, lauta- tai roolipelejä sekä vietän aikaa kavereiden kanssa.  

 

Elle, yleinen ja aikuiskasvatustiede 

Hei! Olen Elle ja opiskelen ensimmäistä vuotta yleistä- ja aikuiskasvatustiedettä Helsingin Yliopistossa. Päädyin hakemaan alalle kahden välivuoden jälkeen, sillä minua kiinnosti kasvatustieteet ja olin kuullut yakt:in laajoista työllistymismahdollisuuksista. Vapaa-ajalla hengailen poikaystäväni ja kavereiden kanssa, käyn ryhmäliikuntatunneilla sekä kulutan aikaa Netflixin ja hyvän ruoan parissa.  

 

Klaudia, yleinen ja aikuiskasvatustiede 

Moi! Olen Klaudia ja opiskelen yleistä ja aikuiskasvatustiedettä ensimmäistä vuotta. Löysin alan välivuoteni loppuvaiheilla lähellä yhteishakua. Ala vaikutti saman tien itselle hyvin mielenkiintoiselta ja jo aiempi kiinnostus yleisesti kasvatustieteitä kohtaan sai minut lopulta tekemään päätöksen alalle hausta. Alan monipuolisuus myös veti puoleensa. Vapaa-ajalla harrastan liikuntaa, vietän aikaa ystävieni ja perheeni kanssa sekä nautin hyvästä ruuasta. 

 

Joni, käsityönopettajan opintosuunta. 

Päädyin opiskelemaan alaa oman työkokemuksen sekä ystävien ja opettajien kannustuksen perusteella. Tykkään vapaa-ajallani pelata lautapelejä ja touhuta kaikenlaista lapsieni kanssa. 

 

Pauliina, kotitalousopettajan opintosuunta 

Heippa! Olen Pauliina ja kiinnostuin kotitalousopettajaksi opiskelusta, koska halusin yhdistää kiinnostukseni ruoanlaittoon ja nuorten kanssa toimimiseen. Löysin alan isosiskoni ehdottaessa sitä minulle ja nopeasti tajusin kotitalousopettajan opintosuunnan yhdistävän minua kiinnostavat asiat täydellisesti. Hakuprosessin aikana aloin innostua myös kasvatustieteellisistä tutkimusartikkeleista ja muutenkin opettajana toimimisesta enemmän. Vapaa-ajallani käyn ratsastamassa ja puuhailen muutenkin erilaisten eläinten kanssa sekä sijaistan satunnaisesti läheisellä yläasteella. 

 

Anne-Mari, yleinen ja aikuiskasvatustiede 

Moi! Olen Anne-Mari ja opiskelen yleistä- ja aikuiskasvatustiedettä ensimmäistä vuotta. Olen alun perin pyrkinyt opiskelemaan psykologiaa sekä sosiaalipsykologiaa, mutta monen mutkan kautta päädyin kuitenkin opiskelemaan kasvatustieteitä. Olen erittäin tyytyväinen, että päädyin tänne, sillä ala alkaa kiinnostamaan minua koko ajan enemmän ja enemmän. Tykkään, että minulla on paljon vaihtoehtoja sille, mitä tulen “isona” tekemään. Harrastan ratsastusta ja vapaa-ajalla vietänkin paljon aikaa tallilla vuokrahevoseni kanssa. Tykkään myös hengailla kotona poikaystävän kanssa. 

 

Elle/Virtuaalimallit

Yksi vastaus aiheeseen “Virtuaalimallit-ryhmän esittäytyminen”

Mainiota, että selätitte tekniset haasteet ja kiitos blogin avauksesta! Mielenkiintoista syksyä teille tämän opintojakson parissa!
t. Leila / opet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *