Kategoriat
Uncategorised

Ryhmämme “Virheelliset käsitykset” fiiliksiä tutkijatentistä!

Tutkijatentti on nyt takanapäin ja fiilikset ryhmällämme ovat hyvät! Olimme perehtyneet aiheeseen hyvin ja näin ollen jännitys ei ollut paha. Tutkijatenttiä oli kurssin aika nostettu paljon esille ja sitä myöten se herätti alkuun paljon ajatuksia ja jännitystä, mutta näin loppua kohden jännitys helpottui. Tosin olisi ollut mukavaa, jos ennakkoon olisi tilanteesta ollut jokin esimerkki. Kukaan ryhmästämme ei ole aiemmin ollut vastaanvanlaisessa tentissä. Oli toisaalta mukavaa, että tentti oli erilainen ja asetelma poikkeuksellinen (me kysymme kysymykset eikä esimerkiksi opettaja).  

Saimme hyvin vastauksia kysymyksiimme ja jälleen paljon lisää mielenkiintoista tietoa tutkijamme Ilonan tutkimuksesta. Meillä oli hyvä suunnitelma auttamaan tilannetta ja näin ollen kaikki meni mutkattomasti. Vaikka 30 minuuttia on lyhyt aika, niin puheenjohtajamme hoiti aikataulutuksen loistavasti ja saimme kysyttyä kaikki haluamamme oleelliset kysymykset. Saimme kehuja myös tutkijaltamme, että olimme rakentaneet kysymykset johdonmukaiseen järjestykseen ja selvästi perehtyneet kyseiseen tutkimukseen.  

 

Virheelliset käsitykset 

Aino, Tiuku, Nea, Evita, Kiia, Julia, Taika, Hilma, Jasmin, Iina 

Kirjoittanut Deleted User

Special user account.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *