Arvuuttelijat esittely

Ryhmämme koostuu sekä yleisen ja aikuiskasvatustieteenkotitaloudensivuaineen ja käsityön opiskelijoistaMeillä on keskimäärin 2,4 vuoden edestä korkeakouluopintojaRyhmästämme löytyy osaamista kulttuuritutkimuksenteologianmatkailualanmatematiikanvaatetuksentekstiilialanlastenhoidon ja psykologian saraltaSukupuolidiversiteettimme on moninainen ja keskiarvoikämme on 25,2 vuottaMeistä löytyy siis monenmoista kulkijaa! 

Lemmikkikatraimesta löytyy kissaa, koiraa, kanaa ja pupua. Ajolupia meiltä löytyy polkupyörään, ompelukoneeseen, autoon, mopoon, traktoriin sekä pienlentokoneeseen.  Osakuntaedustusta löytyy tällä hetkellä vain Varsinais-Suomen osakunnasta, mutta kiinnostusta löytyy muuallekin. VAKAVA-kokeessa on näytetty naamaa keskimäärin 1,9 kertaa. Mainittakoon sekin, että ryhmäläisiltämme löytyy keskimäärin kaksi kättä. 

Mutta, ryhmästämme löytyy myös heikkouksia. Yksi ei osaa viheltää, eräs ei osaa luetella kaikkia kuukausia putkeen. Löytyy myös ajanhahmotuksen ongelmia (tästä johtuen myös ajoittaisia myöhästymisiä) sekä kielitaito ei kaikilla riitä kielen rullaukseen asti. 

Mikäli tarvitset erityisosaamista voit turvautua ryhmäämme lautanauhan tekemisessä, viiksien hoitamisessa, macaronien leipomisessa, mihin tahansa nukahtamisessa, kartanlukemisessa tai minne vain eksymisessä, ota ihmeessä yhteyttä.  

Polkumme saattoi yhteen lööppi tutkimuksesta, jossa väitetään arpapelin kehittävän luovan ongelmaratkaisun taitoa.  Tämän tehtävän lisäksi tartumme jokaiseen haasteeseen innolla ja arvuuttelemme lisää myöhemmin.   

 

Terkuin, Aino, Oula, Neeta, Mari, Hanna, Eetu, Noora, Annika, Jenni ja Emilia 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *