Tervehdys DigiToteemista!

Toteemi-hanke päättyi vuoden 2019 lopussa. Kolme vuotta kestäneen hankkeen aikana Digitoteemi-osahankkeessa tapahtui paljon: kirjoitettiin tutkimusartikkeleita ja muita julkaisuja, esiteltiin tuloksia useassa tilaisuudessa ja verkostoiduttiin aiheen parissa työskentelevien kanssa.   Eräänä keskeisenä tuotoksena syntyi myös käsitekartta oppilaitosten digiytymisestä. Kartta pyrkii kuvaamaan laaja-alaisesti, miten digitaalisuus koulutuksessa ilmenee. Pääset tarkastelemaan karttaa tarkemmin täältä. Kartta löytyy myös ruotsin– ja englanninkielisinä.

Voit viitata karttaan seuraavasti: DigiToteemi, Helsingin yliopisto. (2019). Digitaalisuus koulutuksessa -käsitekartta. https://blogs.helsinki.fi/toteemi-hanke/

Kartta on lisensoitu CC BY 4.0 -lisenssillä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *