Lunta tännekin kiitos!

Moikka!

Täällä kirjoittelee Kata, yksi hallituksen jäsenistä. Opiskelen eläinlääkiksessä toista vuotta ja tulin uutena Uniridersin toimintaan viime syksynä. Olen jo ehtinyt tutustumaan esimerkiksi sponsorihommiin ja onpa ollut kyllä kivaa suunnitella jäsenille kaikkea jännää…

Uusi vuosi on saatu käyntiin ja tammikuukin on kohta ohi! Hieman haikeana katselen ulos ikkunasta, kun tänne etelään ei lunta ole juurikaan siunaantunut. Kuvat pohjoisempaa Suomesta näyttävät tosin lupaavilta: Tahkolla sitä riittää! Mikäs sen parempi Uniridersin maaliskuista reissua ajatellen… Oman laskukauteni sain kuitenkin joulukuussa käyntiin Messilässä, jossa oli silloin muutama rinne auki ja uusia suksia pääsi fiilistelemään ja lämmittelemään jo ihan hyvissä olosuhteissa.

Kamat on siis uusittu, enää puuttuu se lumi! Ajattelin kuitenkin helpottaa akuuttia rinnekaipuuta lähtemällä pikavisiitille Kolille… Olen myös törmäillyt kuviin Japanista ja huhhuh että jossain voi olla lunta – sinne on ihan pakko päästä ensi talvena! Hauskaa vuoden alkua kaikille!

Hi everyone!

My name is Kata and I’m a member of the board in Uniriders. I’m studying in the vet med school and at the moment I’m on my second year. It has been great to get to know new people in Uniriders and the best thing is that we come from different faculties and backgrounds.

So the new year had now begun and it’s going pretty fast. Too bad we have so little snow here in the South… I don’t know if you guys have seen pictures from the Northern part of Finland, but the current skiing conditions seem to be awesome up there! Let’s cross our fingers and hope for the best
Enjoy the winter (when it finally arrives…)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *