Etusivu

Desistanssi ry on vuonna 2018 perustettu Helsingin yliopiston kriminologian opiskelijoiden järjestö. Järjestön toimintaan ovat tervetulleita kaikki kriminologiasta kiinnostuneet opiskelijat pääaineesta riippumatta.

Löydät meidät Instagramista @desistanssiry

Tulevat tapahtumat
23.4.2024 Vierailu Keskusrikospoliisin museoon
26.4.2024 Sosiaalitieteiden vappuapprot
3.5.2024 Desistanssin kesänavaus

Blogi

Julkaise kriminologinen kirjoituksesi

Haluaisitko julkaista kriminologiaa käsittelevän tekstisi Desistanssin nettisivuilla? Desistanssi julkaisee sivuillaan jäsentensä kirjoittamia esseitä, tutkimuskatsauksia, kirja- tai elokuva-arvioita sekä muita vastaavia tekstejä. Edellytyksenä on, että tekstit liittyvät jollakin tapaa kriminologiaan. Mikäli haluat julkaista tekstisi Desistanssin nettisivuilla, lue lisää täältä.

Kysymyksiä ja vastauksia kriminologian opintojen kyselytunnilta

Desistanssi ry järjesti Kriminologian opintojen kyselytunnin Zoomissa 2.9.2020. Kriminologian opintojen kyselytunti oli suunnattu niille, jotka ovat kiinnostuneita kriminologian opiskelusta Helsingin yliopistossa. Kyselytunnilla kysymykset liittyivät pitkälti hakemiseen kriminologian maisteriohjelmaan, mutta myös kriminologien sijoittumiseen työelämään sekä Desistanssi ry:n toimintaan. Käy lukemassa kyselytunnilla esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia täältä!

Kriminologian opiskelu Helsingin yliopistossa (lukuvuosi 2020-2021)

Oletko tuore yliopistolainen ja kiinnostunut opiskelemaan kriminologiaa? Lue täältä tarkemmin lukuvuoden 2020-2021 kriminologian opintojen tarjonnasta! Desistanssi järjestää myös huomenna 2.9. kello 18-19 kriminologian opiskelusta kiinnostuneille suunnatun kyselytunnin Zoomissa. Keräämme tämän julkaisun alle koonnin ja vastauksia Zoomin kautta esitettyihin useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Tervetuloa zoomailemaan! Voit aina myös olla yhteydessä Desistanssin hallitukseen vaikkapa sähköpostitse os. desistanssi-hallitus(at)helsinki.fi.