Vanhoilla tutkintorakenteilla opiskelevien siirtymäaikaa pidennetty

Alemman ja ylemmän korkeakoulututkinnon siirtymäkautta jatketaan koronavirustilanteen aiheuttamien rajoitteiden vuoksi siten, että viimeinen päivä vanhojen tutkintovaatimusten mukaan valmistumiseen on 18.12.2020. Ei siis kannata huolestua, mikäli opiskelet vielä vanhoilla tutkintorakenteilla ja yliopiston poikkeustilanne on hankaloittanut opintojesi viimeistelyä.

Tämä ja muut käytännön ohjeet HY:n poikkeustilanteeseen löytyvät täältä (sivu päivittyy aina uuden tiedon myötä): https://www.helsinki.fi/fi/ajankohtaista/koronavirustilanne-helsingin-yliopistossa

Kiinnostuksen kohteena rikollisen käyttäytymisen mahdollinen geneettinen periytyvyys

Kiehtooko sinua tutkimustyön monitieteisyys ja rikollisuuden ylisukupolvinen jatkuvuus? Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutti (Krimo) tarjoaa nyt tohtorikoulutettavalle tai tutkijatohtorille paikan kriminologian apulaisprofessori Antti Latvalan tutkimusryhmässä. Haku on nyt käynnissä ja se päättyy 22.03.2020.

Latvala ystävällisesti vastaili kysymyksiini siitä, mitä tutkimusprojekti tulee pitämään sisällään ja miksi tutkimustieto geneettisten tekijöiden vaikutuksista rikosalttiuteen on oleellista myös kriminologiassa. Käy lukemassa haastattelu täältä.