Työryhmiin jakautuminen

Flinga

Esimerkki: Isohkon opiskelijaryhmän jakautuminen työryhmiksi isompaa ryhmätyötä varten. Kätevä ja toimiva, linkin kautta, joka jaettiin chatin kautta.

Meillä oli yliopistolla kurssi, johon kuului isohko ryhmätyö. Pääsimme valitsemaan Flingan kautta itselle mielenkiintoisen aiheen jotenkin näin: aiheet oli asetettu Flingaan ryhmätöille valmiiksi ja me laitoimme oman nimen/nimimerkkimme itseämme kiinnostavan aiheen kohdalle. Meillä kävi niin, että pariin ryhmään (aiheeseen) tuli liikaa innokkaita, joita lehtori ystävällisesti pyysi vaihtamaan uuteen aiheeseen…. Kiltisti osa vaihtoi aihetta ja kaikki noin 60 henkilöä oli jakautunut sulassa sovussa ja mielenkiinnon mukaan ryhmiin 🙂

Tekninen tuki: opetusteknologia@helsinki.fi

Linkki tarkempiin ohjeisiin: Flingan videomuotoiset ohjeet löydät täältä

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *