Syksyn 2016 opetusta: kurssi 56316 Geoinformatiikan menetelmät alkaa

12.9.2016 klo 8:15-10:00 Exactumin salissa CK112. Kurssiin sisältyy luentojen lisäksi niitä tukevia harjoitustöitä, joita varten on tarjolla 5 harjoitusryhmää. Yksi ryhmä on suunnattu ensisijaisesti ruotsinkielisille, mutta ryhmään voivat ilmoittautua muutkin. Tällöin ohjausta voi saa ruotsiksi tai englanniksi. Muiden ryhmien opetuskieli on suomi. harjoitustyöt voi tehdä myös itsenäisesti, jolloin voit ilmoittautua WebOodissa itsenäisesti suorittaviiin. Kurssi kestää I ja II periodien ajan.

 

Kurssin opettajat:

  • yliopistonlehtori Petteri Muukkonen (kurssin vastuuopettaja)
  • universitetslektor Anders Sirén
  • tuntiopettajat harjoitustöissä Eeropekka Lehtinen, Elias Annila, Aino-Maija Määttänen

 

Tervetuloa kurssille mukaan.