Kehy-valiokunta

MIKÄ KEHY-VALIOKUNTA?

Kehitysyhteistyövaliokunta on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan HYYn alainen elin, joka

  • hallinnoi ylioppilaskunnan kehitysyhteistyöhankkeita
  • ylläpitää keskustelua kehitysmaista ja kehitysyhteistyöstä ylioppilaskunnassa
  • järjestää erilaisia kehitykseen, kehitysmaihin ja kehitysyhteistyöhön liittyviä tapahtumia
  • julkaisee kehityskysymyksiä käsittelevää Kimppu-lehteä

 

MITEN MUKAAN?

Kehy-valiokunnan kaikkiin tapahtumiin ovat tervetulleita sen toiminnasta kiinnostuneet ylioppilaskunnan jäsenet!

Valiokunnan luottamustoimista vastaavat valitaan jokaisen vuoden lopussa vuosikokouksessa, jossa ehdokkaat esittelevät itsensä joko paikan päällä tai kirjallisesti ja valinta tehdään äänestämällä. Toiminnassa voi olla mukana myös osallistumalla hankekokouksiin ja tulemalla mukaan Kimppu-lehden tekoon. Kaikki kokoukset ovat avoimia kaikille HYYn jäsenille.

Ajankohtaista tietoa toiminnastamme saat nettisivujemme lisäksi sähköpostilistaltamme. Lähetämme sähköpostilistalaisille kerran kuukaudessa myös uutiskirjeen. Kehy-valiokunnan sähköpostilistalle liityt lähettämällä viestin subscribe listan nimi oma sähköpostiosoitteesi eli ”subscribe kehy-vlk etunimi.sukunimi@helsinki.fi” osoitteeseen majordomo@helsinki.fi. Jätä otsikko tyhjäksi.

Listalta erotaan lähettämällä viesti unsubscribe listan nimi oma sähköpostiosoitteesi eli ”unsubscribe kehy-vlk etunimi.sukunimi@helsinki.fi” osoitteeseen majordomo@helsinki.fi. Jätä otsikko tyhjäksi.

Jos kiinnostuit toiminnastamme ja haluat mukaan, ota yhteyttä nelli.pitkaranta@helsinki.fi / hanna-kaisa.sainio@helsinki.fi

 

SOME

Seuraa kehy-valiokuntaa Facebookissa ja Instagramissa!

 

KIMPPU-LEHTI

Kehitysyhteistyövaliokunta on julkaissut vuosittain Kimppu-nimisen lehden, joka on käsitellyt kehitykseen, kehitysmaihin ja kehitysyhteistyöhön liittyviä kysymyksiä. Lehden toimitus ja jakelu on rahoitettu Suomen Ulkoasiainministeriön myöntämällä tiedotustuella ja sitä on jaettu yliopiston opiskelijoille kotipostituksena sekä jakelupisteissä eri puolilla yliopistoa.

Vuodesta 2016 asti Kimppu on ilmestynyt verkossa osoitteessa: http://kimppu.com

Vanhat Kimppu-lehdet löytyvät myös sähköisenä täältä

Lehteen liittyvät tiedustelut voi lähettää osoitteeseen laura.kaantee@helsinki.fi