Jäsentiedote 1/2024

 

Kompleksin jäsentiedote 1/2024

Tämä on Kompleksi ry:n jäsentiedote 1/2024. Tiedotteen voi lukea myös Kompleksin nettisivuilta kohdasta “Ajankohtaista”.

Tiedote sisältää

1 Ajankohtaista-osio
2 Helmi- ja maaliskuun tulevat tapahtumat

AJANKOHTAISTA

Kevätlukukausi on lähtenyt hyvää vauhtia käyntiin, ja myös kompleksin vuoden 2024 hallitus on aloittanut toimintansa. Uuden hallituksen esittelyt löytyvät parhaillaan kompleksin instagramista.

Helsingin lääkiksen speksi saa ensi-iltansa 8.2. klo 18 Peacock-teatterissa. Huippulahjakasta psykaedustusta nähdään tänäkin vuonna runsaasti niin lavalla kuin taustajoukoissa.

Hyvistiimi järjestää jälleen yhteislähdön perinteiseen laskiaisriehaan 13.2. klo.12. Kompleksilla on jälleen myynnissä kaakaota sekä laskiaispullia. Myös pulkkia lainattavissa.

Muistathan halutessasi ilmoittautua toukokuun valinnaisille kursseille. Ilmoittautuminen alkaa 5.2. ja jatkuu aina 18.2. asti. Lisää tietoa toukokuun kurssitarjonnasta löydät täältä.

Vuoden opettajat valitaan taas alkukeväästä! Valinta tapahtuu opiskelijoiden ehdotusten pohjalta, joten alathan jo miettiä, kenelle uskot vuoden opettajan tittelin kuuluvan. Lisää tietoa valinnasta seuraa pian.

Anna palautetta opinnoista! Palautetta voi antaa ottamalla yhteyttä edunvalvontajaostoon: opintovastaavat Hanna ja Irene kuulevat mielellään palautetta kursseista kun taas edunvalvontavastaavat Johanna ja Kira vastaavat laajemmista koulutukseen ja opiskelijan etuihin liittyvistä asioista. Edunvalvontajaostoon saat parhaiten yhteyden sähköpostitse (hanna.kis@helsinki.fi / irene.raino@helsinki.fi / johanna.im.hamalainen@helsinki.fi / kira.schalin@helsinki.fi) tai palautelomakkeella (https://forms.gle/XYdiVPbhBygJNgay5), jonka voi täyttää myös anonyymisti.

Jos koette, että Kompleksin yhdenvertaisuusasioissa on jotain korjattavaa tai teillä on joku kehitysehdotus, olkaa yhteydessä matalalla kynnyksellä Kompleksin yhdenvertaisuusvastaavaan! Kompleksin yhdenvertaisuusvastaavan tavoitatte joko osoitteesta ilmari.moisio@gmail.com/ilmari.moisio@helsinki.fi tai sitten käyttämällä yhdenvertaisuusvastaavan yhteydenottolomaketta: https://forms.gle/DSApG3f6D3VKiKtx5 🥰
Yhdenvertaisuusvastaavaan voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä ja luottamuksellisesti mistä tahansa yhdenvertaisuuteen (esim. syrjintään tai eriarvoisuuteen) liittyvästä asiasta! Palautetta on mahdollista antaa täysin anonyymisti tai yhteystietojen kera. Yhdenvertaisuusvastaava toimii myös Kompleksin häirintäyhdyshenkilönä, joten mikäli koette tapahtumassa jotain häirintää, niin olkaa vain pikimmiten yhteydessä! 💜

 

TULEVAT TAPAHTUMAT

Tapahtumista löydät lisätietoa Kide.appin, Telegramin ja sähköpostin kautta.

Helmikuu

6.2. Hyvistiimin opiskeluilta klo 16 | Terkko

8.2. Eloisa-ilta | Rex

13.2. Laskiaisrieha | Ullanlinnanmäki

19.2. Lautapeli-ilta Fonin kanssa klo 17| Rex

23.2. Kriisi-, ja traumatyön ekskursio | Think-cube, Terkko

26.2. Yhdistyksen kevätkokous klo 17 | Rex

 

Maaliskuu

1.3. Tankotanssikokeilu

11.3. Yhteislähtö speksiin

14.3. Opiskeluilta

19.3. Jooga