Tutustu ryhmämentoroinnin kauden 2022–2023 mentoreihin – haku käynnistyy maanantaina 26.9.

Ryhmät välitapaamisessa

Helsingin yliopiston opiskelijoille ja vastavalmistuneille suunnatun ryhmämentorointiohjelman mentorit kaudelle 2022–2023 on julkaistu. Varsinainen haku käynnistyy maanantaina 26.9.2022 klo 12, mutta voit jo nyt tutustua mentoritarjontaan etukäteen. Ohjelma pyörähtää käyntiin marraskuussa.

Tänä vuonna tarjolla on 32 mentoria, joista osa mentoroi kokonaan etänä. He ovat yhteiskunnan eri aloilla vaikuttavia yliopistomme alumneja, joita yhdistää opintotausta Helsingin yliopistossa ja halu jakaa osaamistaan opiskelijoille. Ryhmämentoroinnin blogisivustolta löydät lisätietoa mentoroinnista ja mentoreiden esittelyt.

Nyt ehdit tutustua mentoreihin etukäteen ennen hakuajan käynnistymistä maanantaina! Hakulinkki päivitetään Mukaan ohjelmaan -sivulle klo 12. Voit myös tutustua hakusivulta löytyvään ennakkotehtävään, joka tulee palauttaa hakulomakkeen yhteydessä.

Lisätietoja antaa urapalvelut: careerservices@helsinki.fi