Napakairan julkkarit Thirsty Scholarissa 11.9.2019

Hei vaan hei ja hyvää alkanutta lukuvuotta!

NEFA on herännyt kesäkoomasta ja valmiina tulevan syksyn koitoksiin ja tapahtumiin. Eräästä tapahtumasta olemmekin varsin innoissamme, nimittäin tämän vuoden ainoan Napakaira-numeron julkistuksesta! Lehden julkkareita vietetään ensi viikon keskiviikkona 11.9. tutussa ja turvallisessa Thirsty Scholarissa klo 18 alkaen.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita NEFAsta, kansatieteestä/folkloristiikasta tai ihan vaan Napakairasta. Jaamme uusimman numeron painoksia osallistujille, joten tätä tilaisuutta ei kannata missata! Lehden pakollisen hypistelyn jälkeen iltaa olisi tarkoitus jatkaa rennosti Scholarissa hengaillen.

Tervetuloa!

MITÄ? Napakairan julkistus ja illanistujaiset
MISSÄ? Thirsty Scholarissa, Fabianinkatu 37
MILLOIN? Ke 11.9. klo 18 alkaen
MIKSI? Koska Napakaira!

https://www.facebook.com/events/2362822957127769/

Yksi ajatus koskien aihetta “Napakairan julkkarit Thirsty Scholarissa 11.9.2019”

Vastaa