Napakaira 2019 on ilmestynyt!

Napakaira 2019 on vihdoin täällä! Tämän vuoden numero on poikkeuksellisen monipuolinen kokonaisuus, mistä kiitos kuuluu eri aloja ja kiinnostuksen kohteita edustaville kirjoittajille. Folkloristiikan ja kansatieteen ulkopuolelta artikkeleita löytyykin mm. ranskalaisen filologian, alue- ja kulttuurintutkimuksen sekä uskontotieteen näkökulmista. Mainittakoon vielä erityisesti folkloristien matkakertomukset ja kommentit Vienan Karjalasta, Tartosta, Suomen kansallismaisemista ja ITE-taidekohteista sekä Sodankylän elokuvajuhlilta.

Uuden numeron digiversiota pääsee lukemaan vaikka heti osoitteessa https://issuu.com/napakaira/docs/napakaira-2019-web.

Tule hakemaan omasi Napakairan julkkareista ke 11.9.2019! Lisätietoja tapahtumasta täällä. Uutta painosta viedään myös yliopiston lehtitelineisiin tulevina viikkoina.

Vastaa