Musaryhmän viimeinen soitto

Moikka kaikille!

Hyvin onnistuneen tutkijatentin jälkeen on saatu P5-kurssi pakettiin ja kaikille jäänyt hyvät fiilikset koko kurssista. Kurssilla ryhmässä toimiminen oli mukavaa vaihtelua peruskursseille ja yksin puurtamiselle, myös aihepiiri oli erittäin mielenkiintoinen ja monipuolinen. Huomasimme viimeisellä ryhmätyö kerralla oppineemme paljon tutkimuksen tekemisestä korjatessamme tutkimussuunnitelmaamme.

Ryhmässämme vallitsi hyvä yhteishenki ja kurssikerroille, sekä ryhmätyötapaamisiin oli aina mukava tulla. Koimme oppimistehtävät opettavaisiksi ja osittain myös haastaviksi, sillä aihe oli suurelle osalle meistä täysin uusi. Joskus tosin koimme tehtävänannot hieman epäselviksi ja osittain puuttellisiksi. Ryhmämme jäsenet tasapainottivat toisiaan hyvin, kun mukana oli juuri alottaneita fukseja sekä jo akateemisesti vanhempia opiskelijoita eri tiedekunnista.

Tutkijan kanssa työskentely oli hyvä kokemus, sillä tutkijamme Jan-Erik Mansikka oli erittäin yhteistyöhaluinen ja kärsivällisesti vastasi kysymyksiimme koko kurssin ajan. Järjestimme myös muutaman ylimääräisen tapaamisen, jotka järjestyivät aina hienosti. Tutkijatentissä tutkijamme osasi hyvin perustella vastauksensa kysymyksiimme ja teki tenttitilanteesta miellyttävän kaikille osapuolille.

Kiitos kaikille mukavasta kurssista ja hyvää joulun odotusta!

Koko musaryhmän puolesta,

Anni, Karoliina ja Hanna