Maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan promootio siirtyy vuodelle 2022 / The Solemn Conferment of the Faculty of Agriculture and Forestry postponed to 2022

 

Maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan vuodelle 2021 suunnitellun promootion järjestämistä on harmillisesti varjostanut pitkään jatkunut koronavirustilanne maailmalla ja Suomessa. Tästä yhä hankalana jatkuvasta koronavirusepidemiatilanteesta johtuen Maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan promootiota ei voida järjestää odotetusti kesäkuussa 2021.  Onnistuneen, ikimuistoisen ja ennen kaikkea turvallisen promootion takaamiseksi Maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan promootio siirtyy siis vuodelle 2022 ja uudet päivämäärät ovat  16.-18.6.2022. Toivottavasti siis tilanne maailmalla ja Suomessa rauhoittuu ja pidempi odotus palkitaan entistä upeammalla promootiolla!

Promootion siirtymisestä huolimatta promootion ennakkoilmoittautuminen (täällä) on auki ja osallistujalistalle voi edelleen imoittautua. Ennakkoilmoittautumalla pysyt ajantasalla vuoden 2022 promootiota koskevista tärkeistä tiedotteista ja saat virallisen promootiokutsusi ensimmäisten joukossa!

Unfortunately, the organization of the Solemn Conferment planned for this year has been overshadowed by the long-lasting coronavirus situation in the world and in Finland. Due to still continuing hard coronavirus situation, the Solemn Conferment of Faculty of Agriculture and Forestry cannot be organized as expected in June 2021. To ensure a successful, memorable and, above all, safe Solemn Conferment, the Solemn Conferment of the Faculty of Agriculture and Forestry therefore be postponed to 2022. It will be held from the 16th to the 18th June 2022. Hopefully, the situation in the world and in Finland will calm down and the longer wait will be rewarded with an even more wonderful Solemn Conferment!

Despite the postponement pre-registration for the Solemn Conferment is still open here. As a pre-registered promovendus you will be among the first to be invited to The Solemn Conferment of Faculty of Agriculture and Forestry 2022.