Promootion ilmoittautumisaikaa jatketaan vielä muutamalla päivällä

Jatkamme promootion ilmoittautumisaikaa 5.5. asti, koska postituksessa on ilmennyt viivästyksiä! Promootioon voivat osallistua kaikki tiedekunnastamme valmistuneet henkilöt, joita ei vielä aiemmin ole promovoitu. Vaikka valmistumisestasi olisi siis vierähtänyt jo vuosikymmen, olet silti tervetullut vastaanottamaan seppeleesi tai miekkasi.

Promootio on historiallinen juhla, jonka perinteikäs protokolla juontaa juurensa jo keskiajalle. Historiallisuus ei kuitenkaan estä rentoa hauskanpitoa – takaamme kaikille osallistujille unohtumattoman kokemuksen täynnä hämmästyttäviä perinteitä, kuplivia hetkiä sekä lämpimiä jälleennäkemisiä. Nähdään kesäkuussa, tai jo Floran päivänä 13.5.!

Ilmoittaudu mukaan tästä >


We will extend the registration until May 5th, because there have been some delays in mailing! The Conferment ceremony is open to all who have graduated from our faculty and who have not participated Conferment ceremony yet. So, even if it has been a decade since you have graduated, you’re still welcome to receive your wreath or sword!

Register here >