Menneet tapahtumat

Pikkujulut 15.12.2006
Semmasalissa oli aivan sikahyvä meininki! Fuksit olivat järkänneet upean hyvinvointivaltion tulevaisuutta käsittelevän näytelmän, jonka pääosissa nähtiin muun muassa Raimo Possu. Sikailu jatkui puoleen yöhön asti ja epävirallisten tietojen mukaan kukaan ei lentänyt Marian helmestä ulos.

Synttärisitsit 1.11.2006
Alinasalissa pidettiin Stigman 48-vuotisen taipaleen kunniaksi sen lähihistorian suurimmat sitsit. Tunnelma oli katossa ja lattiassa. Ruoka oli sitseiksi poikkeuksellisen hyvää ja se kylmeni lautasella asiaankuuluvalla tavalla. Juoma, kuten arvata saattaa, sen sijaan ei laseissa lämmennyt.

Pietari DAA 26.-29.10.2006
Tulipahan käytyä.

Kasari-ilta 18.10.2006
Kuppala hyppäsi parikymmentä vuotta ajassa taaksepäin ja meiningissä parikymmentä vuotta eteenpäin.

Fuksiristeily 20.9.2006
Kävimme etelänmatkalla. Välillä laiva tuppasi keinumaan pahasti ja sumukin oli paikoin sakeaa, mutta hieno elämysmatka yhtä kaikki!

Kannun fuksiaiset 14.9.2006
Aurinko helli ja ihmiset olivat iloisia. Alkuilta rastilla meni hienosti, vaikka ihan kaikki eivät onnistuneetkaan pääsemään pullopujotteluradan loppuun saakka. Loppuillan pimeinä tunteina kiitettävän monen opiskelijan opintokirjaan lisättiin suoritusmerkintä Wariksenpesän approsta…

Fuksiaiset 31.8.2006
Laitosesittelyn ja henkilökuntaan tutustumisen jälkeen fuksit lähetettiin tutustumaan toisiinsa ja elämän pimeään puoleen suunnistusradalle, jonka rastit sijoittuivat Helsingin puistoihin ja toreille, sekä muille merkkipaikoille, kuten Kuppalaan. Lopputulos oli kaikkien arvattavissa… Hauskaa oli.

Kannu Games 26.8.2006
Päivällä Suokissa kaljaviestissä kaatuilua ja muuta kivaa, turistit luuli meitä palomiehiksi. Kuppalassa perussetti (kaljojen kanssa kaatuilua, rikkinäistä puhelinta). Illalla pelit jatkui jatkoillakin: Cafe Punawuoressa leikittiin mm. hulvakasta seuraleikkiä “bongaa valtiotieteilijä”. Voittajan tulos oli yli viisikymmentäkolme. Sisään baariin pääsi myös muutama Kunnanvalaja, mutta olihan ne bileet nekin.

Fuksipiknik 23.8.2006
Piknik siirtyi epävakaisen sään takia sisätiloihin ja eväätkin olivat enimmäkseen nestemäisiä, mutta hauskaa oli! Paikalla oli ilahduttavan runsaslukuinen määrä epävakaisia fukseja, jotka toivottavasti tunsivat olonsa tervetulleiksi vanhempien opiskelijoiden huomassa. Vuodesta tullee hieno (=odotettavissa navakkaa viinan hajua.)

SOS-piknik 10.6.2006
Kontakti, Mana, Status, Stigma ja Taso matkasivat piknikille kesäiseen Suomenlinnaan. Lautat olivat tupaten täynnä, aurinko helotti ja kaikilla oli pirun kuuma (ja jano). Loppuiltaa kohden tiivistynyt joukko stigmalaisia tutustui hienon pelin, mölkyn saloihin.

Periodibileet 26.5.
järkättiin Vanhalla ylioppilastalolla yhdessa Statuksen ja Manan kanssa. Teemana oli kesä, väkee ku pipoo, pändi rokkasi kiitettävästi ja kaikki muistelevat, että oli kivaa. Ja oli niilläkin kivaa, jotka ei “tarkemmin muista”.

Yhteiskuntapolitiikan laitoksen kevätjuhlat 17.5.
Laitoksemme henkilökunta ja opiskelijoita kokoontui nauttimaan rennosta yhdessäolosta kuohuviinin ja sapuskan merkeissä. Suvivirsi kajahti komiasti ja iltaa jatkettiin perinteiseen tapaan Marian Helmessä. Myös vuoden 2005 paras gradu palkittiin.

Vappu 30.4.-1.5.
Vappu on vappu ja Stigma arvostaa auringonpaistetta.

Sosiaalipoliitikko työelämässä -tilaisuus 26.4.
järjestettiin yhteistyössä Sosiaalipoliittisen yhdistyksen kanssa. Tilaisuuden alustajina olivat edustajat mm. Stakesista, Varmasta, Tilastokeskuksesta, Eläketurvakeskuksesta ja Kelasta.

Tiedettä ja kaljaa -ilta 25.4.
Vietettiin ravintola Marian Helmessä. Tiina Valkendorff ja Jyri Liukko alustivat aiheesta ELÄMÄNPELOT JA RISKITEKNIIKAT, Vakuutus, ruoka ja ruumis elämänhallintakeinoina. Paikalla oli kymmenkunta innokasta kuulijaa ja keskustelu polveili moneen mielenkiintoiseen suuntaan. Osallistujamäärä oli keskustelun kannalta optimaalinen ja sekä puhujat että kuuntelijat olivat iltaan tyytyväisiä

Excu Kuntien eläkevakuutukseen 24.4.
Stigma kävi katsastamassa mitä naapurissa oikein tehdään ja minkälaisissa puitteissa. Komiaa oli.

Depeche Mode -ilta 15.4.2006
Viileistä viilein joukkio stigmalaisia saapui nauttimaan elämäntuskan aikaansaamasta taiteesta ja kuumista synasoundeista. It’s no good!

Laitoskahvit 4.4.2006
Kupposen äärellä opiskelijoilla oli tilaisuus keskustella henkilökunnan kanssa mm. tutkintouudistuksesta ja muista mieltä askarruttavista asioista.

24.3.2006 Aurinkoinen Tampere
näytti Stigmalle parhaat puolensa, kun pieni mutta sitäkin innokkaampi ryhmä suuntasi paikallisen Sos ry:n vieraaksi. Tutuiksi tulivat niin sosiaalipolitiikan ja -työn laitos kuin Lenin-museokin. Iltaelämä näyttäytyi stigmalaisille railakkaana ja tanssilattialla sheikattiin pikkutunneille asti. Aamun ensimmäinen juna toi suurimmman osan stigmalaisista onnellisesti kotiin nukkumaan.

Maalissitsit 22.3.2006
olivat jymymenestys. Loppuunmyydyillä sitseillä noudatettiin naamiaisteemaa ja vieraita olikin useista kansalaisuuksista, ammattikunnista, elokuvista sekä lajeista… “Oli kyllä maailmalliset iltamat –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *