Miten energiamurroksesta keskustellaan?

Energiamurros mielletään käynnissä olevaksi prosessiksi, joka muuttaa tapoja kuluttaa ja tuottaa energiaa. Esittelen englanninkielisillä blogi-sivuilla väitöstutkimustani, joka tarkastelee muutoksen ja pysyvyyden välistä suhdetta suomalaisissa energiapoliittisissa keskusteluissa. Tutkimus käsittelee energiapoliittisia keskusteluja eduskunnassa, kaupunginvaltuustossa, kansalaisyhteiskunnassa, mediassa ja tutkimuksessa. Lue lisää englanninkielisiltä sivuilta.

 

This entry was posted in Uncategorized @fi on by .

About Kamilla Karhunmaa

Kamilla Karhunmaa is a doctoral student in the Environmental Policy Research Group at the University of Helsinki. Her PhD examines the debates on change and stability in energy policy and transitions in Finland. Kamilla has an MSc in Social and Public Policy from Helsinki University and a BSc in Environmental Policy from London School of Economics and Political Science. Kamilla is interested in knowledge, expertise and future imaginaries in environmental policy. She has previously worked on climate and development issues at Finland Futures Research Centre, University of Turku.