Kandipankki

Sosiaalityön kandipankki

Tervetuloa uuteen Stydi ry:n ylläpitämään sosiaalityön kandidaatintutkielmien kandipankkiin! Löydät erillisen salasanasuojatun kandipankin valikosta tai täältä. Lähetämme jäsenistöllemme kandipankin salasanan sähköpostilistalle ja salasanaa voi milloin tahansa tulla kysymään esimerkiksi Stydin Instagramin (@stydiry) kautta!

Kandipankkiin on koostettu kaikki Stydin hallitukselle lähetetyt sosiaalityön kandidaatintutkielmat tarkoituksena toimia mallina sekä inspiraationa niille, jotka joko nyt tai tulevaisuudessa kirjoittavat omia tutkielmiaan.

Tutkielman lähettäminen Stydin kandipankkiin

Voit lähettää oman työsi kandipankkiin laittamalla tutkielmasi pdf- tiedostona Stydin hallitukselle sähköpostilla osoitteeseen stydi-hallitus[at]helsinki.fi. Kaikenlaiset sosiaalityön kanditutkielmat ovat erittäin tervetulleita!

Voit päättää, haluatko julkaista tutkielmasi nimellä vai nimettömänä. Jos haluat julkaista työsi nimettömänä, huolehdithan, että mahdolliset tunnistetiedot ovat peitettyinä tutkielmasta. Vaikka tutkielmasi julkaistaisiin nimettömänä, tulee lähettäjän nimi nykyiselle Stydin hallitukselle tietoon.  Voit myös päättää, haluatko tutkielmastasi saamasi arvosanan julkaistavan sivulla.

Tutkielman poistaminen Stydin kandipankista

Mikäli haluat poistaa lähettämäsi työn Stydin kandipankista, voit lähettää poistamispyynnön Stydin hallitukselle osoitteeseen stydi-hallitus[at]helsinki.fi.