Työpaikkailmoitukset

Julkaisemme tälle sivulle Stydin sähköpostilistalle lähetetyt työpaikkailmoitukset, jotta tieto paikoista olisi helposti saatavilla kootusti. Laita siis sivu talteen, niin löydät vaivattomasti opiskelijoille soveltuvat työpaikat!

Työnantaja: kerrothan lähettämässäsi ilmoituksessa, voiko ilmoituksen julkaista sähköpostilistan lisäksi tällä sivulla. Kannatamme palkka-avoimuutta, joten ilmoitathan työpaikkailmoituksessa palkan mahdollisine epäpätevyysvähennyksineen.

Työpaikkailmoitukset voi lähettää Stydin työelämävastaaville Paula Nikulle (paula.niku[at]helsinki.fi) ja Meri-Tuuli Virkille (meri-tuuli.virkki[at]helsinki.fi).

Avoin hakemus sosiaalialan kaikkiin työtehtäviin (eli lähinnä sosiaalityöntekijän sijaisuuksiin):

MOIKKA SIE SOSIAALIALAN TULEVAISUUDEN TÄHTI TAI PITKÄN LINJAN AMMATTILAINEN!

Etelä-Karjalan hyvinvointialue on täynnä hymyileviä kasvoja ja sydämiä, jotka sykkivät vahvasti paikallisten hyvinvoinnin puolesta. Etelä-Karjalan hyvinvointialueella arvostamme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Haluamme, että tämä on se paikka, jossa jokainen voi loistaa ja tehdä merkityksellistä työtä.

Meillä on usein avoinna erilaisia sosiaalialan työmahdollisuuksia, joihin pääset hakemaan niiden omien työpaikkailmoitusten kautta. Mikäli näistä työpaikoista ei löydy siun toiveita vastaavaa tehtävää, niin tämän avoimen haun kautta sie voit jättää meille hakemuksen ja katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä siulle toiveitasi ja osaamistasi vastaavaa tehtävää.

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi sosionomi tai sosiaalityöntekijä, me olemme valmiita kuulemaan sinusta lisää. Lähetä meille avoin hakemuksesi Kuntarekryn kautta ja kerro meille itsestäsi, kokemuksestasi ja siitä, millaisista tehtävistä sie oisit kiinnostunut.

Palkka on HYVTES/SOTE-sopimuksen mukainen.

Lue lisää ja hae 31.12. mennessä:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/avoin-hakemus-sosiaaliala-558009/