Vasaran hallituksen kokous

Maanantaina 23.5.2022  –  klo 17:00

O’Learys Tripla

Vasaran kesätapaaminen 26. – 28.8

Vasaran kesätapaaminen 2022 pidetään 26. – 28.8 Sastamalassa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen kevään aikana sähköpostitse.

Merkkaahan siis ajankohta ylös ja pysy kuulolla!

Vasaran vappu 2022

Floran päivä

Vasara osallistuu Floran päivään – tule mukaan auttamaan!

Tarvitsemme noin 7 henkilöä auttamaan ulkoalueiden opastuksessa ja ilmoittautumisessa Floran päivään perjantaina 13.5. Pääsetkö just sä avuksi tekemään Floran päivästä entistäkin paremman? Tuu mukaan ja ilmoittaudu huippu jengiin nykäisemällä hallituksen jäseniä hihasta!

Vasara saa nakkeilusta 200€ järjestön toiminnan tueksi, mikäli tarvittavat 7 henkeä löytyy tapahtuman toteuttamiseen.

Suursitsit – Vasaran liput

Vasaralla on 48 paikkalippua myynnissä Suursitseille 28.5! Nappaa omasi ja nähdään pöydässä!

Hinta 10,50€ (sis. paikan ja haalarimerkin)

Lisätietoa tapahtuman Facebook sivuilta

LIPUT TÄSTÄ

Geologinen kaupunkikartoitus vietettiin tänä keväänä Turussa! Fiilikset mitä parhaimmat pitkän tauon jälkeen ja uusia tuttavuuksia tavattu! Hienoa jatkaa perinnettä jälleen.

Vasara kävi Pikkulaskiaisessa Turussa! Vauhdikas mäkitapahtuma mahtavassa seurassa ja kylttyyrstä saatiin nauttia samalla!

Vuosijuhlat ovat nyt juhlittu! Kiitos kaikille osallistujille!

Vasaran 85 -vuosijuhlat  & 82. Jääkausijuhlat 12.3.2022

Ohjelmanumero vuosijuhlille?

Omaatko upeita taitoja tai salaisen harrastuksen opiskelun ohessa? Tiedätkö tutun tai ystäväsi, joka on koko epidemian ajan malttamatta odottanut parrasvaloihin astumista?

Ilmianna esiintymisnumero Vasaran 85 – vuosijuhlille! Ota yhteyttä Vasaran hallituksen jäseniin (etunimi.sukunimi@helsinki.fi) ja jaa rohkeasti upea ideasi!

Klusteri avainkoulutukset

Vuoden 2022 MatLu Klusterin avainkoulutukset järjestetään Zoomissa keskiviikkona 2.2 sekä torstaina 3.2.

Vasaran Klusteri avaimelliset vuonna 2022:
Tomi Laitinen, Alexander Suvorov, Eveliina Taskinen, Emma Makkonen, Konsta Pitkänen, Olli Salmela, Olivia Äyrämöinen, Jasmiina Tuomiranta, Lauri Malinen ja Meri Wiberg

Vuosijuhlien / Jääkausijuhlien juliste-kilpailu

Suunnittele juliste Vasaran 85 -vuotis juhlaan & 82. jääkausijuhlaan!
Julisteen tulee sisältää itse Vasaran nimi, maininta 85 -vuodesta sekä 82. jääkausijuhlasta sekä juhlien sijainti ja ajankohta, muuten kätenne ovat vapaat!

Lataa juliste ehdotuksesi tänne tai jaa se muulla tavoin Vasaran vuosijuhla tiimille tai hallitukselle.

Kilpailu on käynnissä 15.2 saakka !

//

Design a poster for The Vasara’s 85th anniversary celebration & the 82nd Ice Age celebration!
The poster must contain the name of the Vasara, a mention of the 85th year anniversary and the 82nd Ice Age party, otherwise your hands will be free!

Upload your poster proposal here or otherwise share it with the Vasara’s Anniversary Team or Board members.

The competition is open until 15 February !

Vasara 85-vuotta – Haalarimerkki

Vasaran vuosijuhlia vietetään 12.3 Ravintola Sipulissa, ajankohtaiset korona-rajoitukset sekä epidemiatilanne huomioiden. Juhlien haalarimerkiksi on valikoitunut seuraava merkki:

//

Vasara’s annual celebrations will be held on 12 March at Restaurant Sipuli, due to current coronavirus restrictions and the epidemic situation. The following patch has been chosen for the party:

Pikkulaskiainen 2022 siirtyy!

Pikkulaskiainen 2022 oli aikomus järjestää 10.2 Turussa. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi tapahtuma on päätetty siirtää. Liput pysyvät voimassa ne varanneille, mikäli olette maksaneet rannekkeet ja haluatte osallistua tapahtumaan uutena ajankohtana, joka ilmoitetaan myöhemmin. Muussa tapauksessa olettehan yhteydessä, niin vapautetaan rannekkeita muille halukkaille 🙂 Jaamme rannekkeet ja appropassit lähempänä tapahtuman uutta ajankohtaa.

Lippuja on myös muutama maksamatta. Pidättehän huolen, että maksatte rannekkeet mahdollisimman pian, mikäli haluatte osallistua tapahtumaan. Kiitos!😊

Vasaran kangaskassit

Musta kangaskassi heijastavalla Vasaran logo-painatuksella!

Vasaran kangaskassit ovat toistaiseksi saatavilla vain yhteydenotolla ja tapauskohtaisesti sovittuna ajankohtana.

Hinta: 14€ Vasaran jäsenille | muille 16€