Vasaran kevään tapahtumakertomus 2024

Hyvää kesää! Toivottavasti olette kaikki päässeet jo kesän makuun. Vasara vietti tänä vuonna vauhdikasta kevättä sitsien, vierailijoiden, urheilun ja saunailtojen parissa.  Tähän kirjoitukseen olemmekin koonneet lyhyesti muutamia sanoja kevään kohokohdista ja toki hieman pidempiä pätkiä suuremmista tapahtumista!

Tammikuu

Vuosi käynnistyi uuden hallituksen ensimmäisestä kokouksesta tammikuun 11. Päivä ja sitä seurasi toimintasuunnitelman uusinta jo seuraavalla viikolla. Tammikuussa oli myös aika aloittaa vuosijuhlien valmistelu ja Akateemisen mäenlaskukilpailun ajokin suunnittelu.

Kahdeksastoista päivä Vasaran jäsenillä oli mahdollisuus osallistua osaston järjestömään Tulevaisuuden Geo-osaaja- tapahtumaan. Osa hallituksesta auttoi tapahtuman toteuttamisessa ja lopputulos oli oikein onnistunut!

Tammikuussa puheenjohtajisto kokousti MaOn puheenjohtajiston kanssa ja nakkeili Kopedan vuosijuhlilla. Tämän lisäksi Vasara osallistui kumpulassa haalarimerkkitoriin ja koulutti virkailijoitaan tehtäviin.

Tammikuuhun mahtui siis vaikka kuinka paljon!

Helmikuu

Helmikuu pamahti auki vuosijuhlien ilmoittautumisen auetessa. Samalla eräs työryhmä kokoontui myös keskustelemaan huhtikuussa saapuvista vierailijoista (tästä lisää myöhemmin!)

Helmikuun ensimmäinen viikko jätti vielä tilaa ystävänpäiväsitseille, joille Vasara osallistui yhdessä MaOn ja Integraliksen kanssa.

Helmikuun toisella viikolla pelattiin rantalentopalloa, hallitus kokousti ja klusterilla ommeltiin haalarimerkkejä yhdessä MaOn kanssa. Sitten olikin jo laskiaisriehan aika! Laskiaisriehana Vasara osallistui akateemiseen mäenlaskukilpailuun jo toista kertaa, ajokkina pahvinen kaivoskärry. Riehan jälkeen siirryttiin saunomaan ja sitten jatkoille muiden tiedekunnan järejstöjen kanssa. 

Laskiaisviikon aikana osa hallituksesta piti myös tapahtumarastia uudelle ystäväjärjestölle, Data Guild. 

Uusi laulukirja laulettiin läpi ja komitea siirtyi kirjan viimeisten muokkausten pariin. Vuosijuhlan ilmoittautuminen suljettiin ja sekä hallitus että koko yhdistys kokoustivat.

Vauhdikas helmikuu päättyi Vasaran ja Vuorimieskillan yhteissitseihin – teemana rantaloma.

Maaliskuu

Maaliskuu on viime vuosina ollut Vasarassa vuoden merkittävin kuukausi Jääkausijuhlan vuoksi! Tämä toistui myös vuonna 2024. Vuosijuhlaviikolla pelattiin lautapelejä ja saunottiin.
Lauantainan 9.3. Jäsenistö, kutsuvieraat ja osaston henkilökunta kokoontuivat Ravintola Lalulumiehiin juhlistamaan 87-vuotiasta Vasaraa.
Juhlan aikana kuulimme monia merkittäviä puheita, lauluoimme, vietimme yhteistä aikaa ja söimme hyvää ruokaa. Onnea Vasara!Maaliskuussa Vasaralle avattiin myös oma Discord-serveri ja siellä järjestettiin järjestön ensimmäinen täysin etänä toiminut peli-ilta. Peliksi valikoitua Sea of Thieves. Loppukuusta Vasaran jäsenillä oli myös mahdollisuus käydä katsomassa Kumpulan Speksin uusinta produktiota “Kuolema korjaa”. Hallitus kokousti tässäkin kuussa ja puheenjohtajisto osallistui Matlun järjestämään puheenjohtajien seminaariin.

Maaliskuu saatettiin loppuun hyväpalautteisella kiipeilyekskursiolla.

Huhtikuu 

Huhtikuussa Vasara sai pitkästä aikaa vierailijoita ulkomailta, nimittäin Utrechtin yliopiston geotieteiden ainejärjestö, U.A.V., teki työelämäekskursion Suomeen. Vasaran hallitus pääsi osallistumaan kenttäpäivälle Nuuksioon ja myöhemmin kaikki jäsenet pääsivät osallistumaan yhteisille sitseille. 


Tämän lisäksi hallitus kokousti, peli-iltoja vietettiin sekä etänä Discordin välityksellä että yhdessä lautapelien parissa, Vasaran Minecraft-serveri avattiin ja valmistauduimme vappuun!

Vappu(kuu)

Vappu on niin kiireistä aikaa, että se ansaitseekin oman osuutensa tässä kirjoituksessa. 

Kumpulassa Vappu avattiin 22.4. Kampuksella järejstetyssä avajaistapahtumassa. Järjestöt myivät haalarimerkkejä, pehmistä ja vohveleita samalla kun ammattiliitot järjestivät tapahtumaa.

24.4 järjestettiin jo perinteeksi muodostunut KJYV, eli Kumpulan järjestöjen yhteinen Vappusuunnistus. Vasara osallistui tapahtumaan pitämällä omaa kivistä rastia ja osa jäsensitä osallistui myös suunnistukseen joukkueina. Voitto ei tällä kertaa tullut kotiin mutta ehkä ensi vuonna!

30.4. Olikin pääpäivän aika. Aamulla Vasaralaiset kokoontuivat perinteiden mukaisesti Physicumin katolle kuuntelemaan musiikkia, ihailemaan maisemia ja hengailemaan. Kattoilun jälkeen alkoikin olla aika siirtyä Vappupesikseen. Vappupesis on jokavuotinen tapahtuma ja nykyään Vasara pelaa Synopia vastaan. Tänä vuonna Vasara saavutti parhaan tuloksensa pitkään aikaan, mutta hävisi kuitenkin taas. Ensi vuonna voitto! 

Havis Amandan remontin vuoksi toimi lakitus tänä vuonna hieman uudella tavalla. Taideyliopiston opiskelijat olivat itse luoneet Mantasta replikan, jonka he lakittivat kansalaistorilla. Ryhmä Vasaralaisia osallistui tapahtumaan ja siirtyi tämän jälkeen Tuomiokirkon portaille viettämään iltaa.

Vappupäivää vietettiin Kaivopuistossa, jonne Vasara oli pystyttänyt oman teltan. Teltalta sai makkaraa ja boolia. Tämän lisäksi oli jäsenillä mahdollisuus osallistua yhteiselle piknikille ja viettää päivää yhdessä. Reippaat hallituslaiset olivat kuitenkin varanneet teltalle paikan jo auringonnousun aikaan! 

Toukokuu

Vapun jälkeen onkin monelle aika palata opintojen pariin. Vasaran hallitus kuitenkin jatkoi kokoustamista ja useat työryhmät jatkoivat toimintaansa.
Hallituksen jäseniä osallistui muunmuassa seuraaviin:

Kide.Appin edustajan tapaaminen
Lukiotyöryhmän kokous
MatLu-klusterin hinkkausbileisiin
Ilmapiirikyselyn kehittämiseen

Kiitos kaikille, jotka ovat auttaneet järjestämään tapahtumia, on ollut kiireinen kevät! 

Kiitos ahkerille virkailijoille kaikesta taustatyöstä, ilman teitä emme olisi päässeet alkuunkaan!
Kiitos myös kaikille ihanille jäsenillemme tapahtumiin osallistumisesta, tapahtumissa ei olisi läheskään yhtä kivaa ilman teitä! 

Terveisiä Loimulta!

Moikka Vasaralaiset! Kevät ja viimeisen periodin kujeet alkavat painaa jo päälle vaikka Integraalipolkukaan ei ole vielä sula. Onneksi niiden mukana tulee myös vappu ja muut kevään juhlat, joissa voi laskea stressitasoa. Toivottavasti nähdään tapahtumissa vielä viimeisenkin periodin aikana.

Kevätterveisin, Sanni Raskala, Kumpulan kampuspromoottori

Mitä Loimulle kuuluu?

Meillä on Loimussa ollut tapana kirjoitella teille vuosittain hieman vaihtelevilla teemoilla. Tänä vuonna koimme aiheelliseksi päivittää teille oman liittonne ajankohtaiset kuulumiset. Tiivistäen Loimulle kuuluu oikein hyvää.

Olet ehkä huomannutkin, että Loimu on päivittänyt visuaalisen ilmeensä. Me olemme olleet uudesta ilmeestä hyvin innoissamme ja pikkuhiljaa se tulee näkymään myös enemmän ja enemmän kampuksellanne. Uusi ilme näkyy myös jäsenviestinnässämme, esimerkiksi jäsenkirjeellä. Toivottavasti uusi ilme puhuttelee myös sinua! Samalla olemme päivittäneet hieman jäsenyyksiämme. 1.1.2024 alkaen jäsenyytemme ovat entistä selkeämmin tunnistettavissa. Loimun jäsenyydet ovat nykyisin: Fuksi, Opiskelija, OpiskelijaPlus ja Täysjäsen.

Voimme iloksemme myös todeta, että liittomme jatkaa kasvu-uralla. Sekä Loimun opiskelijajäsenten, että Täysjäsenten määrän kehitys on noususuuntaista. Loimulaisia on nyt jo yli 17 000, joista opiskelijajäseniä on yli 5000. Se kertoo meille siitä, että alojemme korkeakouluopiskelijat, sekä korkeasti koulutetut ammattilaiset kokevat tarvetta liittomme palveluille. Työelämä ei siis ole valmis ja epäkohtia, sekä avuntarpeen paikkoja esiintyy edelleen. Loimu osallistui jäsenistömme toiveiden mukaisesti myös Akavan alkuvuoden 2024 poliittiseen mielenilmaisuun, jossa vastustettiin maan hallituksen työelämäheikennyksiä.

Jatkamme työtämme valoisamman tulevaisuuden eteen niin yksilötasolla auttaen jäseniämme, kuin valtakunnallisella tasolla vaikuttaen loimulaisten alojen työskentelyolosuhteisiin.

Kiitos, että olet jäsenemme, liitto on jäsentensä summa. Etkö ole vielä jäsen? Tutustu Loimun opiskelijajäsenyyksiin helposti osoitteessa loimu.fi/opiskelijajasenyys ja valitse itsellesi sopiva jäsenyys. Jäsenyyksistämme saat helposti lisätietoa myös oman kampuksesi Loimun kampuspromoottorilta.

Entäpä mitä sinulle kuuluu? Kaipaatko apua vaikkapa työnhakuun? Tule joku kerta piipahtamaan pisteellämme ja katsotaan miten voimme auttaa sinua. Jos ei muuta, niin tule hakemaan itsellesi uusi Loimu-tiskirätti!

Henri Forssten

Kirjoittaja työskentelee Loimun jäsenkasvun parissa.

Laskiaisrieha 2024

Tiistaina 13.2. Vasara osallistui toista kertaa ikinä ABB:n järjestämään Akateemiseen mäenlaskukilpailuun (https://www.laskiaisrieha.fi/ ). Kilpailua varten jokainen joukkue rakentaa itselleen vapaamuotoisen pulkan sääntöjen mukaisesti ja laskee kilpailupäivänä sillä Ullanlinnanmäkeä pitkin alas.

Vasaran joukkue, “Rock Bottom”, kokoontui ensimmäistä kertaa tammikuussa suunnittelemaan ajokin teemaa ja rakentamisprosessia. 

Ensimmäisessä kokouksessa päätettiin rakentaa Minecraft- pelin inspiroima kaivoskärry, jonka kyydissä matkustavalla geologilla olisi käsissään palava TNT. Itse rakentaminen alkoi helmikuun alussa kampuksella.
Ryhmäläiset olivat ennen tätä matkustaneet ympäri PK-seutua etsien osia rakentamista varten. Muunmuassa eurolava ja sukset tarttuivat kyytiin. MaOn ja Vasaran puheenjohtajiston siivotessa Suppaa kampuksella löytyi myös läjä pahvilaatikoita, joita pystyttiin käyttämään pulkan rakentamisessa.

Kuva rakennusprosessin alusta. TNT oli saatu valmiiksi sytytyslankoineen ja pulkan runko oli saanut alkunsa ja suunnitelma oli valmis.

Rakentaminen sujui tyylikkäästi vain pienten hankaluuksien kautta. Ilmeni, ettei suksien lävitse pystynyt porata niiden sisältämän metallilevyn vuoksi, joten fiksut rakentajat turvautuivat monen auto- ja mopoharrastajan rakkaisiin nippusiteisiin.

Pahvi osoittautui hyvin tärkeäksi rakennusmateriaaliksi jostain kumman syystä.

Kuljettaminen aloitettiin Kumpulasta kohti Ullanlinnanmäkeä raitiovaunulla. Matkan aikana todella moni kanssamatkustaja turisi omia pulkkamäki tarinoitansa ja kannustivat mäkeen. Klusterin tienoilla hyppäsimme pois pulkan kanssa aivan päätähuimaavaan tuuleen. Vastatuuleen pulkkaa raahattiin hyvin hiekoitettua tietä pitkin, jotta suksien pohjasta saataisiin liukas muovi raavittua metalliille. 🙂

Kuten aiemmin niistä rakkaista nippusiteistä puhuttiin, niin nehän piti aivan mainiosti koko matkan perille. Niin perille, mutta paikan päällä pelkästään pulkan liikuttaminen paikallaan katkaisi kaikki nippusiteet…neljästi. Onneksi oltiin fiksuja ja tuotiin, mukana täydet pulkanhuoltovälineet, joten sitä paikattiin paikan päällä monta kertaa.

Kuvassa tiimi valmistautuu laskuun.

Olimme ryhmä numero 12 joka laski mäkeä. Tänä vuonna reitti oli niin jäässä, että jarruja todellakin tarvittaisiin. Onneksi meillä oli The naru, joka toimisi jarrunamme. Mäen päällä ilmeni kuitenkin pieni kriisi sillä emme olleet varmoja olisiko narumme riittävä sillä jarrumies liukuisi oletettavasti myös mäkeä alas. Mäkeä lähti laskemaan 4. vuoden opiskelija Antti Tynjälä pitäen käsissään palavaa TNT laatikkoa. Taustalla soi alkuperäinen parodiamusiikki Diggy diggy hole kappaleesta Minecraft teemaisesti. Luonnollisesti kaivoskypärä päässä täyttä vauhtia mäkeä alas liukuva pulkka pyörähti kahteen kertaan piruetin, mutta alas päästiin Aapo Toppilan toimiessa moottorina. Mäenlaskusta löytyy Vasaran Instagramissa hauska video.

Tuomaristo tykkäsi ideastamme ja eräs tuomari myönsi hukuttaneensa viime aikoina huomattavan määrän tunteja Minecraftiin joten arvosti suuresti aihettamme. Lopullinen sijoituksemme jäi kuitenkin mysteeriksi, mutta meille riitti että pääsimme osallistumaan ja luomaan yhteishenkeä! Ensivuonna ehdottomasti uudestaan!

Vasaran hallitusksen esittelyt 2024 // Vasara’s board introducitons 2024


Vasaran vuoden 2024 hallitus valittiin syyskokouksessa marraskuussa 2023. Hallituksessa on tänä vuonna 9 virallista jäsentä ja taloudenhoitaja (sääntömuutosten myötä taloudenhoitajasta tulee osa hallitusta.) Uudet hallituksen jäsenet vastasivat esittelymuotoiseen haastatteluun tammikuussa 2024, tässä tulokset! :)

//

Vasara’s board for 2024 was chosen during the fall meeting in November 2023. This year the board consists of 9 members as well as our treasurer (who will be incorporated to the board as we push through some much needed rule changes during the year.) The new board members were interviewed in January 2024, here are their introductions! :)

Puheenjohtaja//Chair of the board

Nimi? Olli Salmela
Opintovuosi ja suuntaus? Mä oon neljännen vuoden geofyysikko.
Mitä teet Vasarassa tänä vuonna? Oon tänä vuonna hallituksen puheenjohtaja. Mun tehtäviin kuuluu huolehtia Vasarassa asioiden toimivuudesta ja hallituksen kokoontumisista.
Mitä odotat eniten tulevalta vuodelta? Tänä vuonna odotan eniten kaikkia kivoja tapahtumia.

//

Name? Olli Salmela
Year of studies & orientation? I’m a fourth year geophysicist.
What are you doing in Vasara this year? I’m the chair of the board of Vasara this year. My job consists of making sure that everything works at Vasara and that the board assembles regularly.
What are you looking forward to this year? For this year I’m looking the most forward to all the nice events coming up.

Varapuheenjohtaja//Vice-chair

Nimi? Elsi Kesäläinen
Opintovuosi ja suuntaus? Kolmas vuosi menossa ja paleontologia kiinnostaa. 🐊 Etenkin liitukauden krokotiilit.
Mitä teet Vasarassa tänä vuonna? Toimin Vasaran varapuheenjohtajana, viestintävastaavana, tuotevastaavana, TEK-vastaavaana, klusterivastaavana, laulunjohtajana, vuosijuhlamestarina…. Johdan myös mm. pulkkakomiteaa, laulukirjakomiteaa ja kunniamerkkikomiteaa 😀 Tekemistä riittää!
Mitä odotat eniten tulevalta vuodelta? Jääkausijuhlia, vappua, hallituksen kanssa ajanviettoa ja kokouksia, syksyllä sitten taas uusien fuksien tapaamista ja kjyriä! 😍(Sillä oletuksella, että KJYR siunaa meitä tapahtumisellaan)

//

Name? Elsi Kesäläinen
Year of studies & orientation? 3rd year, I’m interested in paleontology and am currently writing my bachelor’s thesis about Cretaceous crocodylians 🐊.
What are you doing in Vasara this year? This year I’m the vice-chair, merch responsible, communications responsible, TEK-responsible, klusteri responsible, songleader, anniversary coordinator… I’m also in charge of the sled-committee, the songbook committee and the honours committee 😀 lots to do!
What are you looking forward to this year? The Ice age ball!! May day, spending time with the board & meetings and then in fall I look forward to meeting the new freshers and kjyr!🥰 (If KJYR lives for another year)

Sihteeri//Secretary

Nimi? Vilma Reinikainen
Opintovuosi? Opiskelen toista vuotta.
Mitä teet Vasarassa tänä vuonna?  Meikäläinen toimii tänä vuonna sihteerinä.
Mitä odotat eniten tulevalta vuodelta? Odotan tapahtumia joissa pääsee nauramaan posket kipeiks hyvässä seurassa.

//

Name? Vilma Reinikainen
Year of studies? I’m currently doing my second year!
What are you doing in Vasara this year? I’m the secretary in vasara.
What are you looking forward to this year? I expect to have many fun events full of laughter!

Taloudenhoitaja//Treasurer

Nimi? Lauri Suomalainen
Opintovuosi? Toisen vuoden opiskelija.
Mitä teet Vasarassa tänä vuonna?  Meitsi toimii Vasarassa tänä vuonna Rahastonhoitajana sekä myös tuutorivastaavana!
Mitä odotat eniten tulevalta vuodelta? Tältä vuodelta odotan tulevia tapahtumia ja tietenkin ensi syksyn orientaatioviikkoa, jolloin pääsee tutustumaan uusiin fukseihin.

//

Name? Lauri Suomalainen
Year of studies? Second year.
What are you doing in Vasara this year? This year I’m Vasara’s treasurer and tutor responsible!
What are you looking forward to this year? I’m looking forward to the upcoming events and of course the orientation week in fall since I’ll get to know all the new freshers!

Tapahtumavastaava (pääisäntä)//Event correspondant (main host)

Nimi? Joonas Hyry
Opintovuosi? Opiskelen toista vuosikurssia.
Mitä teet Vasarassa tänä vuonna? Toimin tänä vuonna Vasaran pääisäntänä eli tapahtumavastaavana.
Mitä odotat eniten tulevalta vuodelta? Eniten tulevalta vuodelta odotan uusia tapahtumia, niiden järjestämistä, sekä niiden kautta löydettyjä uusia ystävyyksiä.

//

Name? Joonas Hyry
Year of studies? I’m on the second year class studying geosciences in the University of Helsinki.
What are you doing in Vasara this year? This year I will be the event organiser, also known as the main host, at Vasara.
What are you looking forward to this year? This year I look forward to hosting events and participating in them. I also hope to get to know more people in the process

Pääemäntä//Main hostess

Nimi? Henna Keinonen
Opintovuosi? Opiskelen toista vuotta
Mitä teet Vasarassa tänä vuonna? Tänä vuonna oon mukana hallituksessa ja toinen somevastaava📱
Mitä odotat eniten tulevalta vuodelta? Ootan kaikkii hauskoi tapahtumii mm. Vappuu ja KJYR:ii. 🚢🎈Sekä kaikkee yhdessä tekemistä.

//

Name? Henna Keinonen
Year of studies? Second year
What are you doing in Vasara this year? During this year I am a member of the board and one of the social media responsibles.
What are you looking forward to this year? I look forward to fun events and spending time together!

Yhdenveraisuusvastaava//Equality responsible

Nimi? Joona Suhonen
Opintovuosi ja suuntaus? 4 vuosi ja kivet
Mitä teet Vasarassa tänä vuonna? Tänä vuonna olen mukana hallituksessa, liikuntavastaavana, ekskursiovastaavana ja yhdenvertaisuusvastaava.
Mitä odotat eniten tulevalta vuodelta? Odotan uusia tapahtumia ja hyvän mielen hallitusta 🙂.

//

Name? Joona
Year of studies & orientation? 4th year and rocks
What are you doing in Vasara this year? For this year I am a member of the board, sport responsible, excursion responsible and equality responsible.
What are you looking forward to this year? I am expecting fun events and new studies. 📚

Kansainvälisyysvastaava // Internationality responsible

Nimi? Aapo Toppila
Opintovuosi? Olen ensimmäisen vuoden opiskelija.
Mitä teet Vasarassa tänä vuonna? Toimin Vasaran kasvisvastaavana sekä kansainvälisyysvastaavana.
Mitä odotat eniten tulevalta vuodelta? Tulevalta vuodelta odotan paljon tapahtumia ja saunailtoja.🪨🧽

//

Name? Aapo Toppila
Year of studies? I’m a first year student.
What are you doing in Vasara this year? I’m Vasara’s coffee room responsible as well as the internationality responsible.
What are you looking forward to this year? I look forward to a lot of events and saunas. 🪨🧽

Saunavastaava//Sauna responsible

Nimi? Topias Järvinen
Opintovuosi? Ensimmäinen vuosi menossa.
Mitä teet Vasarassa tänä vuonna? Toimin hallituksessa Vasaran saunavastaavana.
Mitä odotat tulevalta vuodelta? Odotan tulevalta vuodelta lisää saunomista.

//

Name? Topias Järvinen
Year of studies? I’m in my first year.
What are you doing in Vasara this year? I am Vasara’s manager of the saunas
What are you looking forward to this year? I look forward to more saunas next year.

IT- ja opintovastaava//IT- and studies responsible

Nimi? Antti Tynjälä
Opintovuosi? Neljäs vuosi.
Mitä teet Vasarassa tänä vuonna? Oon pyöriny hallituksen kokouksissa jo kolme vuotta, mutta nyt virallisesti mukana neljännen vuoden opiskelijana. Hommihin kuuluu tällä hetkellä kans IT-, opinto-ja kasvis/varastovastaavan työt, joten yhteyttä vaan jos on näiden asioiden kans kysyttävää. Mä oon itte tälläänen perus röimiäs Ilmajoelta (samasta kunnasta tulee Koskenkorvan viina) ja sen kans kuuloo mun puhees. Jokapaikanhöylänä oon toiminu vuosia mones yhristykses ja geologian kesätöissäkin oon ehtiny olla. Tavootteena olis pistää Vasaran IT-infra uuteen uskoon eli sitä hiljaista hommaa mitä kukaan ei havaatte.
Mitä odotat tulevalta vuodelta? Paljon parannuksia tiedossa meirän yhdistykseen ja eiköhän ne tapahtumatkin järjesty.

//

Name? Antti Tynjälä
Year of studies? 4th year.
What are you doing in Vasara this year? I’ve been attending the board meetings for three years already but now I’m actually on the board as a fourth year. This year I’m responsible for the IT- side of things as well as coordinating stuff as the studies responsible. I’m also responsible for our coffee room (Kasvis) as well as Vasara’s storage.
What are you looking forward to this year? I’m expecting a lot of changes in the information flow within Vasara and I’m also looking forward to the events this year.

Vuoden 2024 hallitus toivottaa kaikille jäsenille hyvää alkanutta vuotta ja odottaa innolla sen tuomia haasteita ja mukavia hetkiä! :)
//
The 2024 board wishes all members a good rest of the year and is looking forward to the challenges and good memories it’ll bring with it! :)