Tuutorit 2020

Me tuutorit olemme juuri Sinua varten! Olemme kaikki geologian opiskelijoita, ja olemme itsekin olleet joskus pieniä, pelokkaita fukseja. Tehtävänämme on opastaa teitä opiskelun ja opiskelijaelämän alkuun ja mahdollisesti tarjota tukeamme vielä senkin jälkeen. Mikäli sinulla ilmenee kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä jo ennen syksyä!

Lukuvuonna 2020-21 geotieteiden kandiopiskelijoiden tuutoreina toimimme me:

Konsta Pitkänen (Tuutorivastaava)

Konstasta löydät aina apua, mikäli ylähyllylle ylettymisessä, tai Kummeli-sketsien muistamisessa on vaikeuksia:

”Moro, olen Konsta. Synnyin vuonna -98 Tampereella, josta parinkymmenen vuoden mustanmakkaran mutustelun jälkeen päädyin isolle kirkolle opiskelemaan geologiaa. Nyt kolmannen opiskeluvuoteni alkaessa toimin Vasaran tuutorivastaavana, eli tuutoroin tuutoreita tuutoroimaan teitä fukseja. Aiemmin toimin tuutorin lisäksi myös Vasaran isäntänä sekä liikuntavastaavana. Tykkäänkin urheilemisesta, ja käyn silloin tällöin lenkillä tai salilla, joskus myös möyrin metsikössä. Tulkaa rohkeasti kysymään, jos jokin on epäselvää. Vastaan jos osaan.”

Viivi Yliknuussi

”Moikka! Oon Viivi, 21-v. toisen vuoden opiskelija Luxemburgista. Mäkii oon asustellu ties ja missä, joten tiiän miten jännittävää on muuttaa ihan uutee paikkaa. Mulle voi aina tulla juttelee jos tarvii apuu jossai tai muuten vaa tekee mieli höpötellä. Vapaa-ajan käytän salilla, sohvalla tai koiraharrastusten parissa. Toimin Vasaran isäntänä ja liikuntavastaavana, ja kannustan kaikkii tulla kastelee varpaita tapahtumiin ja meiän omalle liikkavuorolle!”

Alfredo Nittolo

”Moikkuli! Nimeni on Alfredo mutta mua voi kutsu Affeks, oon 22-vuotias toisen vuoden opiskelija Helsingistä, eli tuttu paikka. Suurin osa vapaa-ajasta menee töihin, harrastuksiin kuten kiipeilyyn, sali ja eteenkin miekkailuun, joten jos tarviit ritarin pelastamaan päiväsi niin tule vaan nykäisemään hihasta ja kerro murheet. Toimin tällä hetkellä Vasarassa liikuntavastaavana ja isännöitsijänä, tulkaa ihmeessä mukaan Vasaran liikuntatunneille tutustumaan. Neuvon parhaani mukaan, löydätte minut yleensä jostain nukumassa.

Senja Veijalainen

”Moikka! Mie oon Senja, 23-vuotias toisen vuoden opiskelija ja niinku ehkä jo murteesta huomasit niin en oo täältä kotosin. Imatralta Kuopion kautta päädyin vihdoin vuosi sitten Helsinkiin geotieteiden pariin vähän vahingossa, mutta oon tosi onnellinen, että eksyin tänne! Vapaa-aika menee lähinnä huilua soitellen ja unisportilla pyörien (tai ainakin yritys on kova). Jos tarviit missä vaan neuvoa tai ihan vaan juttuseuraa niin hit me up! :)”

Artur Tvauri

”Terve! Mä oon Artur, 22-vuotias toisen vuoden opiskelija. Kotosin oon Vantaan Myyrmäestä, mutta nykyään asustelen Helsingissä. Opiskelujen ohessa oon tehny töitä pizzanpyörittäjänä, ja vapaa-aikani käytän yleensä jonkun satunnaisen liikuntamuodon parissa. Vasaralaisten keskuudessa minut tunnetaan erityisesti innokkaana futsalin pelaajana (tervetuloa kaikki halukkaat fuksit Vasaran futsaljoukkueeseen!). Jos apua tarvitsee, niin muhun voi aina olla yhteydessä!”

Sacha Marcet (KV-Tuutori)

”Hi, my name is Sacha, 2nd year student. I’m originally from the Netherlands but I’ve been living in Finland close to 10 years now.

There’s quite a few things to get used to with Finns and we’d love to help you get used to all the quirks.

If you just want to hang or go for coffee (or a beverage of choice) feel free to ask, the more the merrier!”

Aliisa Laakkonen (Maisterituutori)

“Hello!

I’m Aliisa, a fifth-year student and a member of the Vasara board.

I’m originally from Jyväskylä and even though I’ve lived in Helsinki for four years I still get a bit lost sometimes. So, worry not if Helsinki is a new town for you, with the help of me and google maps I’m sure it’ll be fine. :D

Whatever you have on your mind, I’m here to help, so feel free to ask anything! I may not have all the answers but I’ll help you find someone who does. Also, if you just want to talk or hang out, I’m here for you! :)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *