Tuutorit 2022

Me tuutorit olemme täällä teitä fukseja varten! Olemme kaikki geologian opiskelijoita, ja olemme itsekin olleet joskus pieniä, pelokkaita fukseja. Tehtävänämme on opastaa teitä opiskelun ja opiskelijaelämän alkuun ja mahdollisesti tarjota tukeamme vielä senkin jälkeen. Mikäli sinulla ilmenee kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä jo ennen syksyä!

Tuutorivastaava
Olli Salmela
Hei!
Mun nimi on Olli ja oon tänä vuonna tutorvastaavana, eli oon käytännössä niin sanottu ”tutorien tutor”. Aloitan tässä mun kolmatta vuotta, ja 23-vuotta ja alunperin Helsingistä. Geotieteiden opintosuunnista oon eniten kiinnostunut geofysiikasta ja iso osa viime vuodesta menikin fysiikan sivuaineopintojen kanssa painiessa. Vapaa-aika kuluu pääasiassa urheillessa ja musiikkia kuunnellessa. Tykkään pelata kaikkia joukkuelajeja niin paljon kun mahdollista ja muutenkin lenkkeillä ja käydä salilla. Vastaan mielellään kaikenlaisiin kysymyksiin, mitä tulee ja kannustankin tulemaan kysymään, mikäli tarvetta tulee!

Fuksituutorit
Elsi Kesäläinen
Hejsan!!
Jag e Elsi, andra årets studerande och jag fungerar som tutor för både Vasara och Spektrum detta år!
Inom geovetenskaper ligger mitt intresse kring paleontologi. Jag gillar extra mycke hajar o krokodiler, men dinosaurier är såklart var allting började. :D
Utanför studierna sysslar jag på med lite allt möjligt spännande som ni får höra mer om under er studietid.
Snart ses vi, o de ska bli jättekul!!

Moikka!!
Oon Elsi, toisen vuoden opiskelija ja toimin tuutorina Vasaran lisäksi myös Spektrumille. Geotieteissä mua kiinnostaa eniten paleontologia, etenkin hait ja krokotiilit on lähellä sydäntä, mutta kiinnostus sai toki syntynsä dinosauruksista. :D Opintojen ulkopuolella touhuan vähän mitä sattuu, ja kerronkin retkistäni mieluusti fuksivuotenne aikana.
Mutta hei, kohta me nähdään ja siitä tulee varmasti ihan huippukivaa!!

Milana Rantala
Moi kaikki!
Oon Milana, 21-vuotias toisen vuoden geotieteiden opiskelija ja asun Helsingissä. Mun harrastuksiin kuuluu satunnaisten soittimien soittelu, podcastit ja ruoan laitto, ja oon myös kiinnostunu paleontologiasta ja avaruudesta. Jos sulle herää mitään kysymyksiä tai tarviit juttuseuraa niin mua voi aina nykästä hihasta. Tavataan pian kampuksella! :)

Ronja Tuomas
Moii, sika kiva et päästään tapaamaan pian!
Mun nimi on Ronja ja olen kans toisen vuoden opiskelija. Muutin Ruotsista Helsinkiin vasta viime vuonna, mutta pystyn sanoo, et ei oo yleisesti vaikee löytää oikeisiin paikkoihin (mikäli olet myös uusi stadissa). Tällä hetkellä olen eniten kiinnostunut hydro(geo)logiasta eli laajalti kaikkeen vesialueisiin liittyen. Pidän myös urheilusta ja mun lempiväri on oranssi.

Arthur Visulainen
Moikkelis-koikkelis,
Olen Arthur Helsingistä. Olen entinen kilpauimari ja urheilu on edelleen lähellä sydäntäni. Vapaa-ajallani tykkään seikkailla, kuten matkustaa ja liikkua luonnossa. Jos teitä kiinnostaa luonnossa liikkuminen, laskettelu tai erämaassa hiihtäminen niin olen oikea avainhenkilö teidän yliopistoelämienne alkutaipaleilla. Seikkailut ottivat minusta vallan nyt ensimmäisenä lukuvuonna. Tämän vuoksi saatte nauttia seurastani läpi lukuvuoden kursseillanne. Geotieteiden pariin minut sai yleinen kiinnostus luontoa kohtaan ja halu ymmärtää erilaisten geologisten esiintymien syntymekanismit. Geotieteiden ohella olen kiinnostunut myös meteorologiasta. Mikäli olette hyviä fysiikassa ja matikassa olkaa yhteydessä minuun, sillä tarvitsen ohjausta.

Yliopistoon päädytään eri-ikäisinä ja eri lähtökohdista. Toivon, että saamme jokaisen teistä oman elämänsä unelmien sekä kehityksen tielle. Kannustetaan ja autetaan toisiamme. Minulle saa tulla juttelemaan niitä näitä ja kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä. Autan parhaani mukaan. Puhun suomen lisäksi englantia ja venäjää. Olen täällä teitä varten. Tuskin maltan odottaa teidän kaikkien tapaamista syksyllä!

Kansainvälisten opiskelijoiden tuutorit
Turo Ylitalo
Hey everyone!
My name is Turo and I am a second-year student and a tutor for the international and master’s degree students. Originally, I am from Kristiinankaupunki but been living in Helsinki for the last decade or so. This is my second degree as I have done a master’s degree before on East Asian studies at the University of Helsinki. For the ongoing calendar year, I am also our student organisation Vasara’s secretary and the editor-in-chief of our magazine Holoseenin Sanomat. Feel free to come chat about whatever comes
to your mind. See you soon!

Eveliina Taskinen
Moikka!
Mun nimi on Eveliina, oon 20v ja lähtösin Kuopiosta. Aloitan syksyllä toisen vuoden opinnot ja
kansainvälisten opiskelijoiden tuutoroinnit. Toimin meidän ainejärjestö Vasaralla myös isäntänä, eli
juomavastaavana tapahtumissa. Vapaa-ajalla touhuan paljon tenniksen parissa, valmennuksen että
pelaamisen, mutta kaikenlainen urheilu on minulle kyllä mieleen. Minulta ei matkustuskuume koskaan
hellitä, jo reissussa on suunnitteilla seuraava.
Ihanaa, että valitsitte geotieteet Helsingissä, pian nähdään! Tulethan kysäsemään mistä vain tai vaan
höpöttelemään jos siltä tuntuu :)

Hii!
I’m Eveliina, your tutor next fall. I’m 20 years old and starting my second year of geoscience studies. I’m the host of our student organization Vasara which means that I’m responsible for drinks at different events so I hope you will use the opportunities to enjoy the drinks ;)
On my free time I coach and play tennis but love to do any kind of sports. Traveling is also a passion for me. If you need someone to talk to or hang out with, I’m here for you! Can’t wait to show you around Helsinki and help with anything you might need!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *