Skip to primary content
Aistinvarainen laatututkimus
Ajankohtaista opetuksessa ja tutkimuksessa Helsingin yliopistolla
Search
Main menu
Home
Esittely
Aistinvarainen laatututkimus
Opinnäytetöitä
Eettiset ohjeet
Opetus
Opetusohjelma
ETK-240 Aistinvaraisen tutkimuksen perusteet (5 op)
ET-840 Aistinvarainen tutkimus, kirjallisuuskuulustelu (5 op)
FOOD-116 Advanced Sensory Science (korvaa kurssin ET245 Aistinvaraisen tutkimuksen jatkokurssi)
ET860 Ohjattu tutkimus (1-6 op)
ET860 Raportointiohjeet
Tutkimus
Julkaisuja
Kongressit ja seminaarit
Kansainvälinen yhteistyö
Kurssit
Testipaketit
Yhteystiedot
In English
Teaching program
Ethical principles
Opinnäytetöitä
Lisätietoja tulossa