Haku llmastoasiantuntijan erikoistumiskoulutukseen on päättynyt

Haku ensimmäiseen ilmastoasiantuntijan erikoistumiskoulutukseen päättyi viime viikolla. Saimme määräaikaan mennessä 51 hakemusta monipuolisesti eri taustoista tulevilta hakijoilta. Hakijoille ilmoitetaan valinnoista viimeistään 18.12.2023 ja koulutus alkaa maaliskuussa 2024.

Climate University -kumppaneista koulutusta ovat toteuttamassa Helsingin yliopiston lisäksi Itä-Suomen yliopisto, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Karelia-ammattikorkeakoulu, LAB-ammattikorkeakoulu, Oulun yliopisto, Tampereen ammattikorkeakoulu, Turun ammattikorkeakoulu ja Vaasan ammattikorkeakoulu.

Lisätiedot ilmastoasiantuntijan erikoistumiskoulutuksesta: https://www.helsinki.fi/ilmastoasiantuntijan-erko

Kuvat: Aleksi Vauhkonen 

Haku Ilmastoasiantuntijan erikoistumiskoulutukseen on auki 20.11. asti

Helsingin yliopisto on yhdessä Ilmatieteen laitoksen, Itä-Suomen yliopiston, Climate Leadership Coalitionin ja muiden Climate University -korkeakoulujen kanssa rakentanut uuden kaksivuotisen täydennyskoulutuksen, Ilmastoasiantuntijan erikoistumiskoulutuksen. Koulutus on suunniteltu toteutettavaksi työn ohella. Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä ja se tarjoaa valmiudet toimia vaativissa asiantuntijatehtävissä monialaista ilmastotietoa soveltaen.  Ensimmäinen koulutus alkaa maaliskuussa 2024. Hakuaika on 1.-20.11.2023.

Lue lisää: https://www.helsinki.fi/ilmastoasiantuntijan-erko