Haku llmastoasiantuntijan erikoistumiskoulutukseen on päättynyt

Haku ensimmäiseen ilmastoasiantuntijan erikoistumiskoulutukseen päättyi viime viikolla. Saimme määräaikaan mennessä 51 hakemusta monipuolisesti eri taustoista tulevilta hakijoilta. Hakijoille ilmoitetaan valinnoista viimeistään 18.12.2023 ja koulutus alkaa maaliskuussa 2024.

Climate University -kumppaneista koulutusta ovat toteuttamassa Helsingin yliopiston lisäksi Itä-Suomen yliopisto, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Karelia-ammattikorkeakoulu, LAB-ammattikorkeakoulu, Oulun yliopisto, Tampereen ammattikorkeakoulu, Turun ammattikorkeakoulu ja Vaasan ammattikorkeakoulu.

Lisätiedot ilmastoasiantuntijan erikoistumiskoulutuksesta: https://www.helsinki.fi/ilmastoasiantuntijan-erko

Kuvat: Aleksi Vauhkonen 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *