Tiedonhakua ja työnjakoa

Projekti on nyt lähtenyt hyvin käyntiin. Tietoa on löytynyt runsaasti ja sitä on jaettu Google driven kautta ryhmälle. Fyysisesti emme ole vielä edes tavanneet, vaan yhteydenpito sujuu sähköisesti monenlaisten kanavien avulla. Keskeisimpinä ovat toimineen videopalaverit joka perjantaina. Näissä palavereissa on koottu yhteen hankittua tietoa, jaettu ideoita ja tehty projektia koskevat päätökset.

06.05 palaverissa rajasimme aiheen nimenomaan Kariston alueen kosteikkojen vaikutukseen hulevesien hallinnassa. Samalla suunnittelimme esityksemme rakenteen ja työnjaon. Selkeä työnjako ja esityksen runko auttavat varsinaisessa diojen kirjoitustyössä. Nyt tarkoituksena on työskennellä itsenäisesti kunnes pidämme seuraavan videoneuvottelun 11.05. Kukin ryhmän jäsenistä on saanut tehtäväkseen suunnitella siihen mennessä osansa powerpoint esityksestämme. Esityksen viimeiset diat ja johtopäätökset hiotaan valmiiksi seuraavan neuvottelun jälkeen.

Seuraavan videoneuvottelun aikana 11.05 tarkoituksena on arvioida itsenäisesti tuotettuja osia esityksestä ja suunnitella viimeiset diat. Esityksen pitäisi olla valmis tämän viikon aikana. Tämän jälkeen tavoitteena olisi tavata vielä kasvokkain ennen esitystä ja harjoitella sitä yhdessä, mutta sopivaa ajankohtaa ei ole vielä löytynyt.

Tietoa kirjoittajasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *