Instructions for the Climate-Friendly Recipe Competition

HYY Environmental Committee is organising Climate Food Week for the first time! It will be between the 12th and 19th of November, during which we will be spreading awareness and knowledge about the impact of our food habits on the climate, more information about the environmental issues within the food industry, as well as about […]

Ohjeet Ilmastoruokaviikon reseptikilpailuun

HYYn Ympäristövaliokunta järjestää tänä vuonna ensimmäistä kertaa Ilmastoruokaviikon 12.-19.11., jonka aikana pyritään lisäämään tietoisuutta ruoan ilmastovaikutuksista ja ruokajärjestelmän ympäristöongelmista sekä tulevaisuuden ratkaisuista. Kampanjan yhteydessä järjestämmekin ympäristöystävällisen ruoan reseptikilpailun yliopiston opiskelijoille. Tämä on loistava tilaisuus jakaa ja löytää uusia, herkullisia ja helppoja reseptivinkkejä, joiden avulla voi syödä ympäristöystävällisemmin opiskelijan budjetilla. Parhaalle reseptille on myös luvassa ihana […]

Helsingin yliopiston kirjaston Zero Waste Syyskuu -haaste

HYYn Ympäristövaliokunta haastoi jälleen mukaan HYYn alaiset järjestöt mukaan kuukauden kestävään Zero Waste Finlandin lanseeraamaan Zero Waste Syyskuu -haasteeseen. Haasteen tarkoituksena oli kuukauden aikana kiinnittää huomiota luonnonvarojen kestämättömään kulutukseen sekä kyseenalaistaa arkipäiväisiä toimintamallejamme. Ympäristövaliokunta halusi järjestöjen lisäksi selvittää, kuinka Helsingin yliopiston välittömässä yhteydessä toimivissa yrityksissä voitaisiin toteuttaa zero waste -haastetta tänäkin vuonna. Iloksemme haasteen päätti […]