Kompleksin jäsentiedote 2/2023

Tämä on Kompleksi ry:n jäsentiedote 2/2023.

Tiedote sisältää

1 Ajankohtaista-osio

2 Huhti- ja toukokuun tulevat tapahtumat

AJANKOHTAISTA

Muistutus Kompleksi-jäsenyyden päivittämisestä vuodelle 2023!

Kompleksin järjestämien tapahtumien lippujen ostaminen sekä tapahtumiin osallistuminen edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä. Vanhan jäsenyyden voi käydä päivittämässä Kide.appissa. Kide.appin pitäisi muistaa kaikki viime vuonna täytetyt tiedot, mutta mikäli et ole aiemmin maksanut jäsenmaksua, täytä tietosi jäsenyyden oston yhteydessä. Maksu on 5€/vuosi ja se pitää sisällään mm. oikeudet käydä Kompleksin tapahtumissa.

Voit katsoa lisää Kide.appin sivuilta alla olevasta osoitteesta: https://kide.app/memberships/8dbf53e2-2373-446b-8907-ac0350ae4803

Kompleksin hallitus päätti huhtikuun kokouksessaan hyväksyä ansionauhatyöryhmän ehdotuksen ansionauhojen saajista. Jos haluat nähdä, ketkä nämä nauhat saavat, niin merkkaa kalenteriisi 12.5. järjestettävä Kompleksin kevätjuhla!

Yhdenvertaisuusvastaava seuraa aktiivisesti sähköpostia: siiri.piha@helsinki.fi ja yhteydenottolomaketta:  https://forms.gle/2BoU8jDgERSerCeX8 Yhdenvertaisuusvastaavaan voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä ja luottamuksellisesti mistä tahansa eriarvoisuutta, syrjintää tai häirintää koskevasta asiasta. Yhdenvertaisuusvastaava on myös Kompleksin häirintäyhdyshenkilö ja ottaa mielellään vastaan palautetta yhdenvertaisuuden toteutumisesta ainejärjestössämme!

Anna palautetta opinnoista ja opetuksesta! Opintovastaavat Annis ja AV kuulevat mielellään palautetta ja vastaavat kysymyksiin epäselvistä asioista. Edunvalvontavastaavat Johanna ja Kira vastaavat puolestaan laajemmista koulutukseen ja opiskelijan etuihin sekä hyvinvointiin liittyvistä asioista. Edunvalvontajaostoon saa parhaiten yhteyden sähköpostitse (annika.allen@helsinki.fi / anna.b.vuorinen@helsinki.fi / johanna.im.hamalainen@helsinki.fi / kira.schalin@helsinki.fi) tai palautelomakkeella (https://forms.gle/XYdiVPbhBygJNgay5), jonka voi täyttää myös anonyymisti.

Etsitkö vappuviikolle halpaa, hauskaa puuhaa? Tule mukaan Pussikalja-approille, Kompleksin omille poikkitieteellisille approille torstaina 27.4. klo 17 eteenpäin! Osallistuminen maksaa sen verran kun haluat juomistasi pulittaa, haalarimerkki kustantaa 3,5€. Nappaa kaikki opiskelijakamusi messiin ja tule kiertämään Helsingin puistoja hyvistiimin kanssa!
Tarkemmat tiedot aikatauluista ja kierrettävistä puistoista Kide.appista: https://kide.app/events/dad480ad-7daa-41a1-b52e-72c9c0484286
Tapahtuman Facebook-sivu: https://facebook.com/events/s/pussikalja-appro-2023/201820882488365/

TULEVAT TAPAHTUMAT

Tapahtumista löydät lisätietoa Kide.appin, Telegramin ja sähköpostin kautta.

Huhtikuu

13.4. Kompleksi x Foni löysälenkki + sauna klo 17 | Kattosauna Sivistys

17.4. Yhteislähtö verenluovutukseen

18.4. Maisterivaiheen Q&A klo 18 | Rex

19.4. Dildobingo klo 18| Rex

23.4. Galleriakierros klo 12 alkaen | Keskustan galleriat, aloitus Galleria Heinosta

24.4. Kompleksin ja Fonin haalarimerkkiompeluilta klo 17 | Rex

26.4. Ekskursio: HUS Nuorisopsykiatrian osasto Pasilassa klo 9 | Ratapihantie 11

27.4. Pussikalja-appro klo 17 | aloitus Topeliuksenpuistosta

30.4. Vappuaatto Fonin kanssa klo 12 alkaen | Tervasaari, Kruununhaka

 

Toukokuu

1.5. Vappupäivän piknik klo 9 alkaen | Ullanlinnanmäki

5.5. Luontoretki

7.5. Huhtisitsit | Alina-Sali

8.5. Ekskursio: psykologien yhteiskunnallinen vaikuttaminen | Terkko

13.5. Euroviisukatsomo | Otto Wegelius -sali, Mocsu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *