Kompleksin jäsentiedote 1/2023

Kompleksin jäsentiedote 1/2023

Tämä on Kompleksi ry:n jäsentiedote 1/2023.

Tiedote sisältää

1 Ajankohtaista-osio

2 Helmi- ja maaliskuun tulevat tapahtumat

AJANKOHTAISTA

Anna palautetta opinnoista ja opetuksesta! Opintovastaavat Annis ja AV kuulevat mielellään palautetta ja vastaavat kysymyksiin epäselvistä asioista. Edunvalvontavastaavat Johanna ja Kira vastaavat puolestaan laajemmista koulutukseen ja opiskelijan etuihin sekä hyvinvointiin liittyvistä asioista. Edunvalvontajaostoon saa parhaiten yhteyden sähköpostitse (annika.allen@helsinki.fi / anna.b.vuorinen@helsinki.fi / johanna.im.hamalainen@helsinki.fi / kira.schalin@helsinki.fi) tai palautelomakkeella, jonka voi täyttää myös anonyymisti.

Koulutusohjelman johtoryhmän opiskelijaedustajat kehittävät tutkinto-opetusta ja ratkovat opintojen ongelmakohtia. Vuodenvaihteessa psykologian koulutusohjelman johtoryhmän uusina opiskelijaedustajina aloittivat Salla Skön, Joni Hytinkoski, Kira Schalin ja Johanna Hämäläinen.

Huomasithan, että helmikuun aikana on tulossa käyttöön lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden salassapito- ja tietoturvasitoumus? Se lähetetään porrastetusti 7.2. alkaen opiskelijoiden allekirjoitettavaksi. Sopimuksen allekirjoittaminen tulee olemaan pakollinen osa opintoja syksyllä 2023 valmistuvista alkaenSeuraathan siis sähköpostiasi tämän osalta!

Opettajan pedagogisten opintojen haku syksylle 2023 alkaa pian. Tutkinto-opiskelijoiden haku syksyllä alkaviin aineenopettajaopintoihin alkaa ensi viikolla Opintopolussa ja on käynnissä 16.2.-10.3.2023. Pedagogisiin opintoihin voi hakea kandivaiheen opiskelija. Lisätietoa HY:n sivuilta: https://studies.helsinki.fi/ohjeet/artikkeli/opettajan-pedagogiset-opinnot

Hakuaika HUSin harjoittelupaikkoihin vuodelle 2024 on käynnissä 10.–24.2. Lisätietoja harjoittelusta löytyy täältä: https://studies.helsinki.fi/ohjeet/node/471?degree_programme_code=MH30_004

Yhdenvertaisuusvastaava Siiri seuraa aktiivisesti sähköpostia: siiri.piha@helsinki.fi ja yhteydenottolomaketta: https://forms.gle/knJao3GcSo7uDbJt5. Yhdenvertaisuusvastaavaan voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä ja luottamuksellisesti mistä tahansa eriarvoisuutta, syrjintää tai häirintää koskevasta asiasta. Yhdenvertaisuusvastaava on myös Kompleksin häirintäyhdyshenkilö ja ottaa mielellään vastaan palautetta yhdenvertaisuuden toteutumisesta ainejärjestössämme!

Poditiimi ottaa lehden perinteestä mallia ja järjestää kaikille kompleksilaisille avoimen ideointihetken Meilahdessa (paikka tarkentuu) 21.3. klo 16–18, jonne jokainen vähänkään podin tekemisestä kiinnostunut voi tulla pohtimaan, miten voisi osallistua Kompleksi-podcastin tekemiseen. Ideointihetkessä kerrotaan, mitä podijakson tekemiseen sisältyy, ja sen jälkeen pohditaan yhdessä jaksoideoita ja pistetään projekteja aluilleen! Paikalle voi saapua, vaikka ei haluaisi tehdä jaksoa yksin, vaan jaksojen tekemiseen voi osallistua myös esimerkiksi käsikirjoituksia tekemällä tai ideoita keksimällä. Jokaisella Kompleksi-podcastin tekemiseen osallistuneella on myös mahdollisuus lunastaa itselleen upea podin oma haalarimerkki!

Tule mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan ensi syksyn seminaaria! Seminaaritiimi perustetaan hallituksen kokouksessa 6.3. Tiimin vetäjänä toimii tänä vuonna Vilma Vuorinen (puh. 044-0471998). Ole häneen yhteydessä Whatsappin tai Telegramin kautta, mikäli et pääse paikalle kokoukseen mutta haluaisit kuitenkin liittyä tiimiin tai sinulla on jotain kysyttävää aiheesta.

TULEVAT TAPAHTUMAT

Tapahtumista löydät lisätietoa Kide.appin, Telegramin ja sähköpostin kautta. Tästä listasta puuttuvat sijainnit ja alkamisajankohdat ilmoitetaan myöhemmin näillä kanavilla.

Helmikuu

14.2. MPS Lifeworks: työnhakuworkshop klo 14-16 | MPS:n toimisto

15.2. Käsityökerho klo 18 alkaen| Rex

21.2. Hyvistiimin yhteislähtö laskiaisriehaan klo 12.15 | Lähtö Terkon edestä

23.2. Ekskursio Seri-tukikeskukseen klo 9-10 | Think Companyn huone, Terkko

Maaliskuu

1.3. Käsityökerho klo 18 alkaen| Rex

2.3. Boulderointi | Redi

3.3. Etäekskursio Vantaan psykiatriseen vankisairaalaan klo 9.00-10.30 | Teams | https://kide.app/events/faebb8c4-833f-4fd6-b7c8-5fbd66e3a714

3.3. Hallituksen kevätkokous klo 17

3.3. Viini & valitus klo 19 | Rex

6.3. Hallituksen kokous klo 17

7.3. Kompleksin ja Fonin lautapeli-ilta klo 17 | Rex

8.3. Kaverisitsit klo 18| Euphoria | https://kide.app/events/9464e6be-cb6f-44b4-aae5-1a10dce9d26b

13.3. Viini ja maalaus klo 18 | Rex

15.3. Gradutuskailu klo 17.30 | Rex

17.3. Haalaribileet | Rex

21.3. Podcastin avoin kokous klo 16

22.3. Kompleksin yhteislähtö Lääkiksen Speksiin

27.3. Kompleksikirppis

31.3. Meikun yhteissitsit

3 thoughts on “Kompleksin jäsentiedote 1/2023”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *