Kompleksin jäsentiedote 5/2022

close-up photo of gray tabby cat

Tämä on Kompleksi ry:n jäsentiedote 5/2022.

TIEDOTE SISÄLTÄÄ

1 Ajankohtaista-osio

2 Marras- ja joulukuun tulevat tapahtumat

 

AJANKOHTAISTA

 

Kompleksin tiedotus on siirtynyt Telegramin Tiedotus-kanavalle! Jatkossa tiedotus esimerkiksi tapahtumista ja edunvalvonnasta tapahtuu Telegramin, sähköpostilistan ja Kide.appin kautta, ja Facebook-ryhmän aktiivisesta käytöstä luovutaan vuodenvaihteessa. Telegramiin pääset liittymään ”ostamalla” linkin Keskusteluryhmään ja Tiedotuskanavalle täältä. Jos olet jo liittynyt Keskusteluryhmään, linkki Tiedotuskanavalle löytyy Kide.appin lompakosta. Olethan myös muistanut liittyä Kompleksin jäseneksi Kide.appissa? Sähköpostilistan tilaajat päivitetään Kide.app -jäsenyyksien perusteella.

 

Haluatko tulla mukaan Kompleksin hallitustoimintaan? Kompleksin syyskokous pidetään 24.11., jolloin valitaan vuoden 2023 hallitus sekä käsitellään mm. jäsenmaksun korotusta. Yhdistyksen kokouksessa äänioikeus on kaikilla Kompleksin jäsenillä. Erilaisiin hallituspesteihin pääset tutustumaan lisää Meet&Greet -illassa 18.11., jonne kannattaa tulla inspiroitumaan vaikkei vielä tietäisi onko ainejärjestötoiminta oma juttu!

 

Tule antamaan palautetta lasillisen äärelle syksyn viimeisessä opintopalautetapahtumassa Viini & Valituksessa 14.11. klo 17 eteenpäin osoitteessa Vuorimiehenpuistikko 6. Juuri sinun opintopalautteestasi – oli se sitten risuja tai ruusuja, on hyötyä! Opintovastaavat kokoavat annetun palautteen ja käyvät sitä läpi koulutusohjelman johdon sekä vastaavien opettajien kanssa.

 

Onko sinulla vielä sivuaine hakusessa? Tule sivuaineinfoon Biomedicumin sh 3:een 23.11. klo 14:15 eteenpäin. Tapahtumassa koulutussunnittelija Tuuli kertoo yleisiä ohjeita sivuaineen suorittamisesta, jonka jälkeen jo sivuaineen käyneet opiskelijat esittelevät sivuainettaan. Esiteltäviä sivuaineita on ainakin tilastotiede, sukupuolentutkimus, inequality studies, globaali kehitystutkimus sekä kemia. Halukkaat esittelijät voivat yhä ilmiantaa itsensä opintovastaaville Siirille ja Sallalle!

 

Opintovastaavat Salla ja Siiri kuulevat mielellään palautetta opinnoista ja opetuksesta! Lisäksi voit kysyä epäselviksi jääneistä asioista. Edunvalvontavastaavat Kaisa ja Alma vastaavat laajemmista koulutukseen ja opiskelijan etuihin sekä hyvinvointiin liittyvistä asioista. Lisäksi Kaisa, Jyri, Alma ja Iiris istuvat psykologian johtoryhmässä, kehittävät tutkinto-opetusta ja ratkovat opintojen ongelmakohtia. Meihin saa yhteyden parhaiten sähköpostitse (salla.skon@helsinki.fi / siiri.piha@helsinki.fi / kaisa.krabbe@helsinki.fi / alma.suutari@helsinki.fi). Opinnoista voi antaa palautetta myös opintovastaavien palautelomakkeella (tästä linkistä), jonka voi halutessaan täyttää nimettömästi.

 

TULEVAT TAPAHTUMAT

Tapahtumista löydät lisätietoa Kide.appin, Telegramin ja sähköpostin kautta.

 

Marraskuu

6.11. Galleriakierros klo 12 | Keskustan galleriat

7.11. Hallituksen kokous klo 18 | Rex

8.11. Vaihtoinfo klo 17 | Mocoma

8.11. Podcastin kokous

9.11. Ekskursio koulupsykologille klo 9 | Etänä

9.11. Stimuluksen ja Kompleksin yhteistapahtuma klo 16 | Jyväskylä

10.11. Hallituksen Meet & Greet klo 18 | Rex

11.-12.11. Fuksimökki | Espoo

14.11. Viini ja valitus klo 17

16.11. Rajatilabileet klo 19.30 | Ratikka & Baarikärpänen

17.11. Kässäkerho klo 17 | Rex

18.11. Ekskursio ProNeuroniin klo 13

22.11. Kalliokierros klo 18

23.11. Hot-jooga

23.11. Sivuaineinfo klo 14.15 | Biomedicum

24.11. Kompleksin syyskokous klo 17 | Rex

25.11. Running dinner klo 17

28.11. Foni x Kompleksi: Liisa Ihmemaassa -teekutsut klo 18 | Euphoria

 

Joulukuu

1.12. Kässäkerho klo 17 | Rex

7.12. Hyvisten pikkujoulut

9.12. Hallituksen kokous klo 18 | Rex

17.12. K:lla on väliä -sitsit | Sivistys

 

 

Palautetta jäsentiedotteesta voi lähettää tiedottajalle osoitteeseen tiedottaja@kompleksi.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *