Kompleksin jäsentiedote 4/2022

brown and orange trees

Tämä on Kompleksi ry:n jäsentiedote 4/2022.

Tiedote sisältää

1 Ajankohtaista-osio

2 Syys-, loka- ja marraskuun tulevat tapahtumat

AJANKOHTAISTA

Haku psykologian johtoryhmään on nyt auki kaudelle 2023-2024! Haku sulkeutuu 16.10.2022. Johtoryhmä on paras paikka olla mukana kehittämässä psykologian opintoja. Hakemiseen ei vaadita mitään tiettyä kokemusta tai opintojen vaihetta, vaan voit hakea vaikka jo fuksina. Käy lukemassa lisätietoja osoitteessa https://hyy.fi/fi/opiskelijaedustajaksi ja hae osoitteessa https://beta.halloped.fi/helsinki.fi/get-started . Lisätietoja ja kokemuksia voit myös kysellä tämänhetkisiltä johtoryhmän opiskelijaedustajilta Kaisalta, Jyriltä ja Almalta (kaisa.krabbe@helsinki.fi / jyri.kallela@helsinki.fi / alma.suutari@helsinki.fi)

Myös lääketieteellisen tiedekunnan valintatoimikuntaan tarvitaan hakijoita! Hakua on pidennetty sunnuntaihin 2.10. asti. Valintatoimikunta käsittelee johtoryhmähakemukset ja tekee esityksen valinnoista. Tämä on oivallinen paikka esimerkiksi opintoaktiivin tehtävistä poisjättäytyvälle tai sellaiselle, joka haluaa vähän kokeilla matalan kynnyksen luottamustehtävää – parhaimmillaan valintatoimikuntatyöskentely kestää yhden illan. Katso lisätietoja osoitteesta https://hyy.fi/fi/uutiset/hae-valintatoimikuntaan-ja-vaikuta ja hae osoitteessa https://beta.halloped.fi/helsinki.fi/get-started

Syksyn ensimmäinen opintopalautetapahtuma Kahvi ja valitus järjestetään maanantaina 10.10. klo 11-13 Meikussa (tarkempi sijainti tarkentuu lähempänä). Nappaa mukaan kuppi kuumaa ja tule jakamaan mietteitä, risuja tai ruusuja alkaneista opinnoista – voit käväistä paikalla nopeasti tai jäädä hengailemaan opintovastaavien Siirin ja Sallan kanssa vaikka koko parituntiseksi. Opintopalautteen antaminen on erittäin tärkeää opintojen kehitystä ajatellen, ja opintopalautetapahtumissa kerätty palaute koostetaan ja viedään eteenpäin suoraan koulutusohjelman johdolle. Kts. Kide.app -tapahtuma osoitteesta https://kide.app/events/c875fe71-b3f9-42fc-85f8-34e84d05d33f

Opintovastaavat Salla ja Siiri kuulevat mielellään palautetta opinnoista ja opetuksesta! Lisäksi voit kysyä epäselviksi jääneistä asioista. Edunvalvontavastaavat Kaisa ja Alma vastaavat laajemmista koulutukseen ja opiskelijan etuihin sekä hyvinvointiin liittyvistä asioista. Lisäksi Kaisa, Jyri, Alma ja Iiris istuvat psykologian johtoryhmässä, kehittävät tutkinto-opetusta ja ratkovat opintojen ongelmakohtia. Meihin saa yhteyden parhaiten sähköpostitse (salla.skon@helsinki.fi / siiri.piha@helsinki.fi / kaisa.krabbe@helsinki.fi / alma.suutari@helsinki.fi). Opinnoista voi antaa palautetta myös opintovastaavien palautelomakkeella (tästä linkistä), jonka voi halutessaan täyttää nimettömästi!

Etenkin fuksit: onko opintopalautteen antaminen vielä vierasta tai etkö ole varma, ketä kannattaa lähestyä minkäkin palautteen kanssa? Vilkaise alta opintovastaavien tekemä opintopalautekaavio!

HYY:n edustajistovaalit lähestyvät! Pääset äänestämään keskiviikosta perjantaihin 26.10.–28.10. ja maanantaista tiistaihin 31.10.–2.11. Myös ehdokasasettelu on auki vielä 28.10. Asti! HYY:n 60-päinen edustajisto käyttää ylioppilaskunnan ylintä päätösvaltaa. Lisätietoja osoitteesta https://hyy.fi/fi/edustajistovaalit

Kandiopiskelijat: onko tuleva sivuaineesi vielä täysi mysteeri tai kaipaisitko kuvaa siitä, mitä kaikkea sivuaineena (oikeammin toisen aineen opintokokonaisuus) voi ylipäänsä tehdä? Stay tuned, opintovastaavat järjestävät yhdessä koulutussuunnittelijan kanssa sivuaineinfon loppusyksystä. Haluaisitko esitellä sivuainettasi? Tarkkaile sähköpostilistaa!

***

Hei Kompleksi! Yhdenvertaisuusvastaava seuraa edelleen aktiivisesti sähköpostia: anna.talkkari@helsinki.fi ja yhteydenottolomaketta: https://forms.gle/knJao3GcSo7uDbJt5. Yhdenvertaisuusvastaavaan voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä ja luottamuksellisesti mistä tahansa eriarvoisuutta, syrjintää tai häirintää koskevasta asiasta. Yhdenvertaisuusvastaava on myös Kompleksin häirintäyhdyshenkilö ja ottaa mielellään vastaan palautetta yhdenvertaisuuden toteutumisesta ainejärjestössämme!

***

Olethan muistanut päivittää Kompleksin jäsenyyden Kide.appin kautta? Jatkossa kaikki Kompleksin omat tapahtumat tulevat Kide.appiin. Myös sähköpostilistan tilaajat päivitetään Kide.app -jäsenyyksien perusteella marraskuusta alkaen. Jos olet vanhassa jäsenrekisterissä, mutta et vielä Kide.appissa, liittymään pääset täältä: https://kide.app/memberships/8dbf53e2-2373-446b-8907-ac0350ae4803

***

Kompleksille on perustettu uusi Telegram-ryhmä, johon pääset liittymään täältä: https://kide.app/products/09b63e06-ddf6-4f52-9a8c-1ddf79990b25 Ryhmän tarkoitus on toimia vapaana keskustelualustana, jossa voi keskustella matalalla kynnyksellä esimerkiksi kursseista, tulevista tapahtumista tai kysyä ihmisiä lounaalle. Noudatathan ryhmässä keskustellessasi turvallisemman tilan periaatteita ja luethan ryhmän säännöt ennen liittymistäsi.

TULEVAT TAPAHTUMAT

Lisätietoa tapahtumista löydät Kide.appin ja sähköpostin kautta.

Syyskuu

29.9. Fuksiseikkailu

30.9. SPOLskis fukseille -20 & -21

Lokakuu

1.10. SPOLskis fukseille -22

5.10. Kässäkerho klo 17 | Rex

5.10. Limeksen approt

10.10. Kahvi ja valitus klo 11 | Kampus

11.10. Psylin saunailta

12.10. Minuuttibisse

12.-16.10. SPOL vaihtopäivät Belgiassa

13.10. Peli-ilta klo 16 | Rex

13.10. Hämeenkadun approt

17.10. Hallituksen kokous klo 18 | Rex

18.10. Kässäkerho klo 17 | Rex

TBA Sulkapallo

26.-28.10. Persoonallisuushäiriöseminaari

28.-1.11. SPOL vaihtopäivät Suomessa

28.10. Halloween-bileet

31.10. Kässäkerho klo 17 | Rex

Marraskuu

6.10. Galleriakierros

7.11. Hallituksen kokous klo 18 | Rex

TBA Fuksimökki

13.11. Viini ja valitus klo 17 | Rex

16.11. Rajatilabileet

TBA Kässäkerho

22.11. Koulutus yhteistyössä Stimuluksen kanssa

23.11. Hot jooga

24.11. Syyskokous

25.11. Running dinner

 

Palautetta jäsentiedotteesta voi lähettää tiedottajalle osoitteeseen tiedottaja@kompleksi.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *