Kontaktin excu Amnestylle

*** This event is about an excursion to an organization. Unfortunately this event is held in Finnish ***

Kiinnostaako tietää millaista työskentely Amnestylla on? Eipä tarvitse sitäkään enää miettiä, sillä sosiologian ainejärjestö Kontakti järjestää ekskursion Amnestylle torstaina 6.10. kello 15!

“Amnesty International on maailman suurin ihmisoikeusjärjestö. Me teemme ihmisoikeudet tunnetuiksi, tutkimme vakavia ihmisoikeusloukkauksia ja kampanjoimme niitä vastaan kaikkialla maailmassa.”

Lisätietoja toiminnasta: https://www.amnesty.fi

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti Kontaktin jäsenille. Jos exculle jää tilaa, ovat myös muut valtsikalaiset tervetulleita!

Exculle mahtuu ensimmäiset 25 ilmoittautunutta. Tapahtuman ilmoittautumislinkki: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/119715/lomake.html

Paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea, jos haluat napata paikkasi!

Ilmoittauduthan exculle vain, jos varmasti pääset osallistumaan. Jos et äkillisen sairastumisen vuoksi pääsekään paikalle, ilmoitathan siitä välittömästi järjestäjälle.

Noudatamme Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita: https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/edit?fbclid=IwAR20F02PsAv9SA1MuDEeA1YtzhwaFVWxBe84tG1SiZZSxssw04a0waVyVCs

Älä tee oletuksia toisten identiteeteistä tai taustoista, ja kunnioita kaikkien fyysistä ja henkistä koskemattomuutta. Periaatteiden tavoitteena on luoda turvallisempi tila, jossa kaikilla olisi mahdollisimman hyvä olla

Mikäli koet syrjintää, häirintää tai muita ongelmatilanteita Kontakti ry:n tapahtumissa, voit ottaa yhteyttä anonyymisti Kontaktin häirintä- ja ongelmatilannelomakkeella: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/47019/lomake.html… .

Tilaan on esteetön pääsy. Lisätiedot esteellisyydestä ja excusta yleisemmin: Jonna Castrén (jonna.castren@helsinki.fi)

MITÄ: Excu Amnestylle!
MISSÄ: Hietaniemenkatu 7 A (Casa Academian talo)
MILLOIN: 6.10.2022. kello 15:00-16:30
MIKSI: Ainutlaatuinen tilaisuus oppia lisää työskentelystä Amnestylla!