Liity jäseneksi

Liity jäseneksi!

Kontakti on vuoden 2007 alusta lähtien, yhdessä Kannunvalajien ja muiden ainejärjestöjen kanssa, kerännyt ajantasaista jäsenluetteloa. Mikäli olet aloittanut opinnot jo aiemmin, mutta epävarma liittymisestäsi Kontaktin ja/tai Kannunvalajien jäseneksi, voit tehdä sen uudestaan. On tärkeää, että niin fuksit kuin vanhemmat tieteenharjoittajat liittyvät Kontaktin jäseniksi! Kontakti edustaa sosiologian opiskelijoita esimerkiksi yhteyksissä laitoksen kanssa ja HYY:lta saatu toiminta-avustus riippuu osaltaan jäsenluettelon tarkkuudesta.

Jäseneksi liittyminen ei velvoita mihinkään eikä Kontakti peri jäsenmaksuja. Jäsenrekisteriä ylläpitää Kontakti ry:n hallitus, eikä tietoja luovuteta mihinkään muuhun käyttöön. Ainoastaan ainejärjestöt saavat listauksen omista jäsenistään. Kontaktin jäseneksi liitytään täyttämällä lomake. Lomakkeen täyttäminen vie aikaa noin minuutin ja edellyttää tunnistautumista omilla yliopiston tunnuksilla.

Kontaktin jäseniksi voivat liittyä kaikki Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan perustutkinto-opiskelijat. Muuta kuin valtiotieteitä Helsingin yliopistossa opiskelevat perustutkinto-opiskelijat voivat hakea halutessaan yhdistyksen jäseniksi. Myös yliopiston henkilökunta, jatko-opiskelijat ja sosiologian alumnit voivat hakea jäsenyyttä. Hyväksymisestä päättää yhdistyksen hallitus.

Tarkemmat ohjeet kelpoisuudesta Kontaktin ry:n jäseneksi löytää osoitteesta: https://blogs.helsinki.fi/kontakti-ry/yhdistys/saannot/