Toiminta

Toiminta

Sosiologian opiskelijain yhdistys Kontakti ry huolehtii jäsenistönsä edunvalvonnasta sekä järjestää mielekkäitä tapahtumia rennosta mökkeilystä aina työelämätapahtumiin ja eksursioihin. Pelkän biletyksen lisäksi järjestämme myös kulttuuri- ja liikuntatoimintaa, usein yhteistyössä muiden Valtsikan ainejärjestöjen kanssa! Toiminnassa huomioidaan aina myös yhdenvertaisuus sekä ympäristö. Kontakti noudattaa toiminnassaan Valtsikan yhdenvertaisuussuunnitelmaa ja tapahtumissamme ovat käytössä Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteet.

Voit lähettää terveisiä Kontaktin hallitukselle toimintaa koskevissa asioissa ja ideoissa palautelomakkeen kautta tai ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse. Hallituksen jäsenten sähköpostiosoitteet ovat pääsääntöisesti muotoa etunimi.sukunimi[at]helsinki.fi ja koko hallituksen tavoitat sähköpostitse osoitteesta kontakti-hal[at]helsinki.fi.

Seuraathan myös Kontaktin sähköpostilistaa ja Facebook-sivua! Näin saat ajankohtaisimmat tiedotteet, pöytäkirjat ja tiedot uusista tapahtumista ensimmäisten joukossa.